Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
ehm.. 
velvet - 23.11.2005 12:23

ehm.. iets meer achtergrond informatie misschien? Is dit een algemeen nieuwsbericht om de mate van censuur op internet aan te klagen of is dit iemand die loopt te schoppen omdat je op een forum rondhangt dat voor een ander publiek is bedoeld? Graag wil ik je er op wijzen dat op ieder forum regels gelden waar je je bij registratie aan verbindt. Wanneer je die regels vervolgens overtreed dan heb je daar dus de consequenties van. Ik heb geen idee over welk forum je het hebt, misschien een linkje?

Probeer het anders een hier: www.freedom-forum.net

Wij doen ons best om politieke en sociale discussies te houden zonder censuur. Zelfs het forumbeleid of het admin/mod gedrag mag onderwerp van gesprek zijn, wat veelal taboe is bij andere fora. Voertaal is engels.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.