english
nederlands
Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> contact > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Zoek

 
Alle Woorden
Elk Woord
Bevat Media:
Alleen beelden
Alleen video
Alleen audio

Dossiers
Agenda
CHAT!
LINKS

European NewsReal

MDI klaagt Indymedia.nl aan
Rechtszaak Deutsche Bahn tegen Indymedia.nl
Onderwerpen
anti-fascisme / racisme
europa
feminisme
gentechnologie
globalisering
kunst, cultuur en muziek
media
militarisme
natuur, dier en mens
oranje
vrijheid, repressie & mensenrechten
wereldcrisis
wonen/kraken
zonder rubriek
Events
G8
Oaxaca
Schinveld
Schoonmakers-Campagne
Hulp
Hulp en tips voor beginners
Een korte inleiding over Indymedia NL
De spelregels van Indymedia NL
Hoe mee te doen?
Doneer
Steun Indymedia NL financieel!
Rechtszaken kosten veel geld, we kunnen elke (euro)cent gebruiken!

Je kunt ook geld overmaken naar bankrekening 94.32.153 tnv Stichting Vrienden van Indymedia (IBAN: NL41 PSTB 0009 4321 53).
Indymedia Netwerk

www.indymedia.org

Projects
print
radio
satellite tv
video

Africa
ambazonia
canarias
estrecho / madiaq
kenya
nigeria
south africa

Canada
hamilton
london, ontario
maritimes
montreal
ontario
ottawa
quebec
thunder bay
vancouver
victoria
windsor
winnipeg

East Asia
burma
jakarta
japan
manila
qc

Europe
alacant
andorra
antwerpen
armenia
athens
austria
barcelona
belarus
belgium
belgrade
bristol
bulgaria
croatia
cyprus
estrecho / madiaq
euskal herria
galiza
germany
grenoble
hungary
ireland
istanbul
italy
la plana
liege
lille
madrid
malta
marseille
nantes
netherlands
nice
norway
oost-vlaanderen
paris/île-de-france
poland
portugal
romania
russia
scotland
sverige
switzerland
thessaloniki
toulouse
ukraine
united kingdom
valencia
west vlaanderen

Latin America
argentina
bolivia
brasil
chiapas
chile
chile sur
colombia
ecuador
mexico
peru
puerto rico
qollasuyu
rosario
santiago
tijuana
uruguay
valparaiso

Oceania
adelaide
aotearoa
brisbane
burma
darwin
jakarta
manila
melbourne
oceania
perth
qc
sydney

South Asia
india
mumbai

United States
arizona
arkansas
atlanta
austin
baltimore
big muddy
binghamton
boston
buffalo
charlottesville
chicago
cleveland
colorado
columbus
danbury, ct
dc
hampton roads, va
hawaii
houston
hudson mohawk
idaho
ithaca
kansas city
la
madison
maine
miami
michigan
milwaukee
minneapolis/st. paul
new hampshire
new jersey
new mexico
new orleans
north carolina
north texas
nyc
oklahoma
omaha
philadelphia
pittsburgh
portland
richmond
rochester
rogue valley
saint louis
san diego
san francisco
san francisco bay area
santa barbara
santa cruz, ca
seattle
tallahassee-red hills
tampa bay
tennessee
united states
urbana-champaign
utah
vermont
western mass
worcester

West Asia
armenia
beirut
israel
palestine

Topics
biotech

Process
discussion
fbi/legal updates
indymedia faq
mailing lists
process & imc docs
tech
volunteer
Credits
Deze site is geproduceerd door vrijwilligers met free software waar mogelijk.

De software die we gebruiken is beschikbaar op: mir.indymedia.de
een alternatief is te vinden op: active.org.au/doc

Dank aan indymedia.de en mir-coders voor het creëren en delen van mir!

Contact:
info @ indymedia.nl
Europeanen gingen met de Vluchten van de CIA
Clayton Hallmark - 30.11.2005 22:38

1. JOSE RODRIGUEZ, DE DIRECTEUR VAN DE AFGEVAARDIGDE VAN DE CIA VAN VERRICHTINGEN (SPION DIVSION), IS EEN OPEN "GEHEIM" -- MEDIA HEM ROEPT JOSE __________. 2. DE VLUCHTEN DE EUROPEANEN GRIPING OVER ZIJN? * ZIJ * MAAKTEN BEHANDELEN RODRIGUEZ; NU ZIJN ZIJ BACKSTABBING DE CIA!
Wereldwijd werden er sinds de septemberaanslagen meer dan 3000 leden van de terreurorganisatie al-Qaida en andere verdachte terroristen opgepakt. „Vrijwel al deze arrestaties waren het resultaat van onze wereldwijde samenwerking binnen het CITC-netwerk”, aldus José Rodriguez, plaatsvervangend ”director of operations” van de CIA, oftewel de man die de activiteiten van Amerikaanse spionnen in het buitenland coördineert. Het citaat van Rodriguez is afkomstig uit een verslag van een besloten bijeenkomst eerder dit jaar met de inlichtingencommissies van de Senaat en van het Huis van Afgevaardigden in Washington.


CIA Airplanes
CIA Airplanes

 http://www.phxnews.com/fullstory.php?article=28832
3. JOSE RODRIGUEZ HEEFT IRAN-CONTRASTIJL "LIEFJE" BEHANDELT DE LEIDERS EN DE INTELLIGENTIE VAN DE MEESTE EUROPESE EN MOSLIMLANDEN.

Frankrijk was een fel criticus van de Amerikaans-Britse invasie van Irak. Dat leidde soms tot scherpe uitvallen over en weer die de betrekkingen tussen Washington en Parijs leken te belasten. Dat was echter geen beletsel voor de CIA om samen met de Franse inlichtingendienst DGRG (Direction Centrale des Renseignements Généraux) in Parijs een centrum te creëren speciaal gericht op Europese antiterreuroperaties. Dit is het enige CITC-centrum waar deskundigen uit andere landen (onder meer uit Duitsland, Groot-Brittannië, Canada en Australië) samenwerken met de Amerikanen en met de lokale inlichtingendienst.

4. RODRIGUEZ LEERDE DEZE LIST AANGEZIEN LEIDER VAN DE AFDELING VAN LATIJNS-AMERIKA VAN DE CIA -- DIT KREEG HEM DE BENOEMDE LEIDER VAN COUNTERTERRORISM VAN DE CIA, TOEN BELANGRIJKSTE SPION (DDO). Het model voor samenwerking met lokale krachten komt uit Latijns-Amerika, waar de Amerikanen in de jaren tachtig op veel hindernissen stuitten in hun strijd tegen de drughandel. Lokale drugsbestrijdingsdiensten en inlichtingendiensten bleken vaak te corrupt. Dat leidde tot het opzetten van CIA-centra die met goedkeuring van ’s lands hoogste leiders betrouwbare lokale krachten inhuurden.

5. ALS DIRECTEUR VAN DE AFGEVAARDIGDE VAN VERRICHTINGEN, MOET JOSE WEG OP VERTOLKINGEN (ONTVOERINGEN OVERZEE) EN "RUWE ONDERVRAGINGEN ONDERTEKENEN."

6. RODRIGUEZ HOUDT TOEZICHT OP DE LUCHTVAARTLIJNEN VAN DE CIA, GEBRUIKEND VLIEGTUIG-HOUDEND BEDRIJVEN DIE DOOR PRIVÉ HIER GENOEMDE PROCUREURS WORDEN UITGEZIEN OP --.

--1 -- De media van de V.S. - NY Tijden, Washinton Post, CBS -- tonen slechts hoe GECONTROLEERD zij werkelijk door de Directeur van de Afgevaardigde van de CIA recentste (benoemd Nov. 2004) van Verrichtingen enkel "Jose te roepen." zijn Google zijn voorganger als DDO, Stephen Kappes (Google dit: "stephen kappes" CIA) en u krijgt ongeveer 515 resultaten (variëert). Google DDO vóór dat -- Google: "James pavitt" CIA -- en u krijgt 23.000 resultaten. Google dit -- CIA "Jose Rodriguez" -- en u krijgt drie of vier resultaten (de Natie, de Aziatische Tijden, en een paar anderen).

DDO is onder dekking? GIve me een onderbreking. Hij heeft het werk voor een ongeveer jaar gedaan. Alvorens hij DDO werd benoemd, terwijl hij de directeur van het Centrum van Counterterrorism van de CIA was, maakte Jose Rodriguez een high-profile reis aan Athene helpen 2004 Olympics van Athene veilig maken. Zijn voorgangers waren niet onder dekking. Wat zo speciaal is over Jose Rodriguez?

De GECONTROLEERDE MEDIA verbergen zijn volledige naam alhoewel het commentaartijdschrift de "Natie" het helemaal over het land blabbed toen hij werd benoemd. De naam komt met stijgende frequentie in Europese media op de proppen. Ik bereik slechts een paar duizend mensen met dit -- zodat worden de media van de V.S. werkelijk gecontroleerd, niet helemaal de Vrije Pers het Eerste Amendement ons beloofde.

--2 -- Hoeveel Europese landen maken groot nieuws protesterend de vluchten van de CIA aan hun grond? Vluchten zij zelf akkoord gegaan met?  http://www.latimes.com/news/nationworld/world/la-fg-flights26nov26,1,3965828.story?coll=la-krantekop-wereld Hypocrites! Italië, Spanje, Canarische Eilanden, Duitsland, Zweden, Noorwegen, Oostenrijk, Denemarken, IJsland -- iedereen onderzoekt de vluchten van de CIA. Nochtans, hebben 30 landen, misschien meer, overeenkomsten door hun intelligentieagentschappen EN vertegenwoordigers van hun voorzitters en eerste ministers om de spionnesten op te zetten van de CIA genoemd CTICs -- de Centra van de Intelligentie Counterterrorist -- OP de GROND VAN DIE LANDEN. De Parlement en de politie in sommige van die landen onderzoeken de vluchten van de CIA, maar wat zij verwachtten? U kunt wedden de intelligentiedienst in die landen van de vluchten op de hoogte is.

Hoe ongeveer vertolkingen, de ontvoering van mensen door intelligentieagentschappen om hen (opnieuw die vluchten van CIA te vliegen) aan plaatsen waar zij kan om informatie voor "counterterrorism" te krijgen worden gemarteld? U kunt wedden de de intelligentiedienst van SISMI van Italië wist dat Abu Omar van een straat in Milaan, door de CIA ging worden weggerukt, alvorens dit Imam Rapito (cleric ontvoering) in 2003. Februari gebeurde Jose Rodriguez een CTIC in Italië hebben, dat gezamenlijk met SISMI in werking wordt gesteld. Hoe kan niet de rechterkant wat de linkerhand weten doet?

Zelfs wordt Syrië, die vijand van het beleid van de Struik haatte, vaak vermeld als volgende doel, gebruikt door de CIA. De vluchten van de CIA nemen hier de werkelijk "hopeloze" Moslimmilitanten om hen gedood te krijgen. Het regime is dit: aan Jordanië voor ernstigere marteling dan wat de CIA bereid is om te doen (hieronder beschreven); aan Egypte voor ernstigere marteling die verminkende en elektroschok impliceert; en aan Syrië "om," enkel als honderden mensen in Midden-Amerika zijn verdwenen waren tijdens de heimelijke oorlog van de CIA die als Iran-Contra wordt bekend. ("Contra" betekent tegen. De CIA die en opgeleide rebellen tegen landen wordt bewapend die niet kow-slepen aan het buitenlandse beleid van de V.S..)

Sommige niet-Hypocrites in Europa

Er zijn sommige niet-hypocrites in deze kwestie, enkele Europeanen die de kwestie van het landen van de CIA rechten, overvliegen, en geheime gevangenissen stellen. De Parlement "onderzoeken vermoedelijk,". Als de parlementariërs werkelijk willen het weten hoe te om een dekkingsonderzoek te leiden, zouden zij de Senator van de V.S. van de staat van Dennis moeten in werking contacteren Rader's, die het Uitgezochte Comité van de Senaat voor Intelligentie (en voor Coverups), Klopje Roberts van Kansas leidt. In het begin van dit jaar, verscheen Jose Rodriguez voor de commissie van Roberts en vertelde over zijn liefjeovereenkomsten, met buitenlandse leiders en spionnen, voor spionnesten (CTICs) in de meeste Europese en Moslimlanden. In zijn vorige taak als directeur van het Centrum Counterterrorism, heeft Rodriguez plan geholpen en deze overeenkomsten besproken.

De CIA zelf heeft één de martelingen van van Rader (de moordenaar van het binden-marteling-Doden) goedgekeurd, zoals wij zullen zien.

--3 -- Verwacht teveel van buitenlandse onderzoeken van de vluchten van de CIA, de ontvoeringen van de CIA, en de gevangenissen van de CIA niet. HET GROOTSTE DEEL VAN HET ONDERZOEKEN VAN LANDEN HEBBEN DE OVEREENKOMSTEN VAN RODRIGUEZ ZELF. Deze overeenkomsten voor zogenaamde counterterrorismnetwerken onder intelligentieagentschappen impliceren de LEIDING -- voorzitters, eerste ministers, en hun overheidsdiensten -- van 30 of zo landen met significante Moslimbevolking.

Als Sen. Roberts behandelt de vervalsingen van Niger voor het beleid van de Struik, kunt u wedden het Italiaanse Parlement Imam Rapito voor Eerste Minister Silvio Berlusconi zal omvatten. Het Canadese Parlement zal de bijtankende einden van de CIA, misschien zelfs vertolkingen op Canadese grond, behandelen om de overheid van Martin te beschermen, alhoewel het reeds is omvergeworpen.

De partijen van de oppositie en de rechten van de mensgroepen zullen bezwaar hebben wanneer de onderzoeken omhoog met lege handen komen, maar zij zullen geen hulp van de uitvoerende of wetgevende takken van hun overheden krijgen. De processen en de vervolgingen in de gerechtelijke systemen zouden een ander verhaal kunnen zijn, nochtans. De V.S. versus Libby tonen dit krachtig kan zijn. Hoe krachtig het zal afhangen van hoe onafhankelijke is de rechterlijke macht met betrekking tot de uitvoerende tak van elke overheid is.

Zoals voor groepen zoals het Horloge van Rechten van de mens, die de vluchten van de CIA volgen, herinner me, zijn zij een gemengde zegen. De bevindingen van rechten van de mensmisbruiken in werden vroeger Joegoslavië gebruikt om bombarderende televisiestudio's (en dit was het beleid Clinton, niet Struik die enkel over het bombarderen al-jazeerah de spreken) en andere burgerlijke gebouwen te rechtvaardigen. In Irak, heeft het vervangen van Saddam Hussein met vrijheid en rechten van de mens 40.000 tot 100.000 burgers hun recht op het leven en het gehele land zijn soevereiniteit gekost.

--4 -- Jose Rodriguez was onbekend -- is nog, vermoedelijk -- toen hij als Directeur van de Afgevaardigde van de CIA van Verrichtingen werd benoemd, of hoofd van de heimelijke (spionage) dienst. Nochtans, zet zijn positie hem enkel twee of drie beheersniveaus onder de Directeur van de CIA (DCIA).

Rodriguez kwam uit de vrij duistere Latijns-Amerikaanse afdeling van het Directoraat van Verrichtingen. Naast dit, een ander ding dat wouln't * * schijn om zijn kansen voor benoeming als hoofd van het directoraat te helpen was een geval van 1997 waarin hij probeerde om een vriend uit een drug te helpen in Latijns-Amerika schaven. Natuurlijk, als de CIA handelde aangezien het Agentschap van de Invoer van de Cocaïne zoals de riemen van documentatie neigen te tonen, kon dit een "professionele hoffelijkheid geweest zijn," of zelfs steunend een werknemer.

Wat hielp zijn bevordering verdienen was wat hij in Latijns-Amerika over het ontwrichten van buitenlandse overheden om Amerikaans buitenlands beleid vooruit te gaan leerde. Dit impliceert de CIA die met de leiders en de intelligentiedienst werkt van een land. Daar niets verkeerd met internationale samenwerking en het gebruik van intelligentie tegen terrorisme -- wij allen zijn tegen terrorisme (dat waarom demagogues dat zelfstandig naamwoord aan oorlog tegen plukken). Nochtans, zou de CIA niet in de zaken van staatsgrepen en dingen moeten zijn die specifiek door het Congres van de V.S. of de Grondwet van de V.S. of door de Overeenkomsten van Genève worden belemmerd..

De samenwerking van de CIA impliceert het uitrusten van opleiding, en de financiering van militair land. In gerichte landen waar de leiding niet ontvankelijk voor dergelijke samenwerking is, rust de CIA, leidt, en financiert insurgents, als contras van Nicaragua, om de overheid uit op omver te werpen. De heimelijke oorlogvoering door de CIA werd geperfectioneerd door hen in de Iran-Contrakwestie -- in uitdagendheid van van het Congres en V.S.- wet (het Amendement Borland). Jose Rodriguez, die ongeveer 53 en een Amerikaan van Latijns-Amerika is, kan geweest zijn daar, gedaan dat. In de afdeling van Latijns-Amerika, erfte Rodriguez zeker wat van de verrichtingen van het Noorden Olliver bleef.

Na de terroristenaanvallen van 11 September..2001, vestigde de CIA gemeenschappelijke ondernemingen CTIC met buitenlandse intelligentieagentschappen in meer dan 30 landen met grote Moslimbevolking. Ervaring van Rodriguez met intelligentiesamenwerking in Latijns-Amerika, het archetype voor dergelijke samenwerking, kwam vermoedelijk in handig en geholpen hem verdienen zijn huidige baan, de Directeur van de Afgevaardigde van Verrichtingen.

--5 -- Aangezien Directeur van de Afgevaardigde van Verrichtingen, Redriguez weg op "buitengewone vertolkingen moet ondertekenen," of "rukt" -- de transporten van de CIA van Moslimmilitanten van hun land van woonplaats aan een ander land voor ondervraging weg, gewoonlijk aan een land dat marteling toestaat.  http://en.wikipedia.org/wiki/Extraordinary_rendition volgens rapport over vertolkingen die door de School van de nyu- Wet en de Vereniging van de Staaf van de Stad van New York worden uitgegeven, zijn de geschatte 150 personen renditioned geweest. Veel van de vertolkingen worden beschreven in het boek "Verrichting Californië" door Guido Olimpio, dat jammer genoeg niet van het Italiaans is vertaald.

In het begin van dit jaar, vertelde Jose Rodriguez een Congrescommissie dat CTIC de gemeenschappelijke spionondernemingen in meer dan 30 landen in meer dan 3000 arrestaties van terroristenverdachten hebben geresulteerd. Ongeveer 150 hiervan waren vertolkingen. Men schat dat honderden permanent in een de concentratiekamp van de V.S. bij de Baai van Guantanamo worden gehouden. Een dozijn of zo meest hoogwaardige verdachten is blijkbaar shuttled door de vluchten van de CIA onder geheime gevangenissen in Oost-Europa, Azië, en het Middenoosten.

Vrij zijn weinig terroristen geprobeerd. Dit maakt altijd groot nieuws. Zo wat gebeurde aan die 3000 mensen? Elke één van hen moet worden rekenschap gegeven van.

Wat durven het Marteling roepen

Als DDO, moet Jose Rodriguez ook weg op wat ondertekenen de CIA euphemistically "ruwe ondervraging." roept Het eigenlijk is marteling. Uw gemiddelde ambtenaar van de CIA kon ongeveer aan 15 seconden van ruwst van de methodes in kwestie waarschijnlijk lijden.

Dit is slechts een simulatie, maar dit beschrijft hoe de CIA acccomplishes "ruwe ondervraging."

Veronderstel Muhammad X een taaie kerel is die dat Saddam Hussein WMD had en hen verborg, en hij niet zal spreken weet. Zo uit gaat een kabel (dit is een simulatie, natuurlijk):

VAN DE LEIDER VAN HET KAMP VAN DE DETENTIE AAN DE DIRECTEUR VAN DE AFGEVAARDIGDE VAN VERRICHTINGEN LANGLEY: ONDERWERP X die MET ONDERZOEK SAMENWERKT niet. VERZOEK OM MACHTIGING OM MET VERBETERDE ONDERVRAGING TE BEGINNEN.

Het antwoord komt terug.

DE TOESTEMMING DIE AAN GEBRUIK WORDT VERLEEND VERBETERDE METHODE PER VERZOEK VAN 03 2004, ADVISEERT RESULTATEN VÓÓR VERDERE METHODES IN DE WAR BRENGT. JAMES PAVITT, DE DIRECTEUR VAN DE AFGEVAARDIGDE VAN VERRICHTINGEN.

Een ondervrager confronteert X, grijpt zijn kraag en schokken. Geen gedaan kwaad; dit zijn geen babys. Maar het werkt niet na herhaald probeert.

Een andere kabel gaat uit: VAN DE LEIDER VAN HET KAMP VAN DE DETENTIE AAN DE DIRECTEUR VAN DE AFGEVAARDIGDE VAN VERRICHTINGEN LANGLEY: ONDERWERP X die NA HERHAALD GEBRUIK VAN VORIGE METHODE SAMENWERKT niet. DE ESCALATIE VAN HET VERZOEK.

Het antwoord: DE TOESTEMMING DIE OVEREENKOMSTIG VERZOEK VAN 25 OCT 2004 AAN ESCLATE OP NIVEAU 2. WORDT VERLEEND ADVISEERT RESULTATEN VÓÓR VERDERE METHODES. STEPHEN KAPPES, DE DIRECTEUR VAN DE AFGEVAARDIGDE VAN VERRICHTINGEN

Dit keer ondervragersadministors die een weinig rond slapping. Geen gedaan kwaad, enkel sommige vrijgevige slaps. De gevangene zal nog niet spreken. VAN DE LEIDER VAN HET KAMP VAN DE DETENTIE AAN DE DIRECTEUR VAN DE AFGEVAARDIGDE VAN VERRICHTINGEN LANGLEY: ONDERWERP X die NA HERHAALD GEBRUIK VAN VORIGE METHODE SAMENWERKT niet. DE ESCALATIE VAN HET VERZOEK OP NIVEAU 3.

Het antwoord: RE: VERZOEK VAN 01 JANUARI 2005 VERLEEND... HAPPY NIEUW JAAR. JOSE RODRIGUEZ, DE DIRECTEUR VAN DE AFGEVAARDIGDE VAN VERRICHTINGEN

Methode 3 is "buikslap" het niet de soort is u aan zich zou kunnen doen wanneer u een goede grap hoort. Het is pijnlijk, maar het is beschadigend niet als een zware tegenslag met de vuist, die de Amerikaanse "ontlede arts" kon interne verwondingen veroorzaken -- beschuldigend bewijsmateriaal had geadviseerd. Maar de gevangene zal nog niet spreken, zodat gaat een andere kabel uit. VAN: DE LEIDER VAN HET KAMP VAN DE DETENTIE AAN DE DIRECTEUR VAN DE AFGEVAARDIGDE VAN VERRICHTINGEN LANGLEY: De VORIGE VERBETERDE METHODE die van de ONDERVRAGING AAN SUBJECT X. REQUEST ESCALATION WERKT niet.

ANTWOORD: VAN DE DIRECTEUR VAN DE AFGEVAARDIGDE VAN DE TOESTEMMING VAN VERRICHTINGEN LANGLEY OM VERBETERDE VERLEENDE METHODE 4 TE GEBRUIKEN. JOSE RODRIGUEZ DEPUTY DIRECTEUR OF VERRICHTINGEN de gevangene heeft zijn verbindende handen en aan een bout in de vloer verankerd. Hij wordt gedwongen om meer dan 40 uren te betekenen tegelijkertijd, wat natuurlijk geen slaap impliceert. (En u dacht uw baan als het aanbrengen van een gehele het werkweek op uw voeten bij één schot! voelt) Dit is marteling, of dicht bij het. Denk dat deze taaie kerel om ertoe zou brengen te barsten? Geen manier, Jose.

VAN DE LEIDER VAN HET KAMP VAN DE DETENTIE AAN DE DIRECTEUR DIE VAN DE AFGEVAARDIGDE VAN DE VORIGE VERBETERDE METHODE VAN VERRICHTINGEN LANGLEY AAN ONDERWERP WERKT NIET. VERZOEK OM MACHTIGING OM METHODE 5 TE GEBRUIKEN.

ANTWOORD: VAN DE DIRECTEUR VAN DE AFGEVAARDIGDE VAN DE TOESTEMMING VAN VERRICHTINGEN LANGLEY DIE VOOR GEBRUIK VAN METHODE 5 PER VERZOEK VAN 14 FEBRUARI 2005, JOSE RODRIIGUEZ WORDT VERLEEND WORDT HET ONDERWERP GEPLAATST IN EEN 50-GRAAD RUIMTE. Hij is naakt. Hij is koud. Periodiek werpt de ambtenaar van de CIA koud water op hem. De Amerikaanse "arts heeft" deze techniek goedgekeurd, hoewel de daklozen soms aan blootstelling sterven en één slachtoffer van de CIA naar verluidt in Afghanistan deed. Maar de meesten overleven wat om het even welke redelijke mens, die in om het even welke rechtszaal in een beschaafd land zit roepen zou, "marteling."

VAN DE LEIDER VAN HET KAMP DENTENTION AAN DE DIRECTEUR VAN DE AFGEVAARDIGDE VAN DE DATUM VAN VERRICHTINGEN LANGLEY: 24 ANTWOORDEN NIET VAN DE ONDERVRAGING VAN NOV. 2005 HET ONDERWORPEN AAN TECHNIEK VIJF. VERZOEK ESCLATION AAN TECHNIEK ZES.

VAN DE DIRECTEUR VAN DE AFGEVAARDIGDE VAN DATUM 25 NOV. 2005 VAN VERRICHTINGEN LANGLEY

TOESTEMMING DIE VOOR GEBRUIK VAN METHODE 6 WORDT VERLEEND, OF WAT.

JOSE RODRIGUEZ, DE DIRECTEUR VAN DE AFGEVAARDIGDE VAN VERRICHTINGEN

WATERBOARDING! Dit is geen extreme sport en het is geen rit Overzeese Wereld is geschikt te kopen. Veronderstel u de patiënt van de Amerikaanse "arts" bent wie dit voorschreef. U bent gebonden aan een raad zoals lifeguardsgebruik om verdrinkende slachtoffers te vervoeren, maar u aren't één, nog. De ondervragers heffen uw voeten op lichtjes, maar het hydraulische principe is niet bloed meeslepend aan uw hoofd ertoe te brengen om u van uit het overgaan te houden. Dat niet zou willen. Zij verpakken uw hoofd in Blije Omslag. Deze mensen zijn geen Dennis Rader, de moordenaar BTK van Wichita -- zij staan genoeg lucht toe om te krijgen in zodat zult u niet rechtsweg verstikken. Maar zij houden gietend water in uw hoofddeksel tot u zeker bent u zult verdrinken. De CIA denkt na waterboarding geen marteling? De gemiddelde agent kon waarschijnlijk ongeveer 15 seconden van het vergen.

Succes. De ondervrager heeft het antwoord gekregen hij zoekt en de Amerikaanse regering heeft meer "intelligentie" tot steun van de oorlog op verschrikking. Natuurlijk, later blijkt het de verdachte het enkel enkel om uit meer marteling zei te krijgen.

VAN: DE LEIDER VAN HET KAMP VAN DE DETENTIE AAN DE DIRECTEUR VAN DE AFGEVAARDIGDE VAN DE DATUM VAN VERRICHTINGEN LANGLEY: 26 Het SUCCES van NOV. 2005 MET METHODE 6 van de ONDERVRAGING OVER ONDERWERP X. HET UITEINDE VAN SCREWBALL WORDT BEVESTIGD.

VAN: DE DIRECTEUR VAN DE AFGEVAARDIGDE VAN DE DATUM VAN VERRICHTINGEN LANGLEY: 26 HET BEVESTIGENDE ONTVANGSTBEWIJS VAN NOV. 2005 VAN KABEL. HET UITZICHT VAN LA HASTA. JOSE RODRIGUEZ, DE DIRECTEUR VAN DE AFGEVAARDIGDE VAN VERRICHTINGEN

-- 6 -- als Directeur van de Afgevaardigde van Verrichtingen van de CIA, houdt toezicht Rodribuez op de vluchten en de vliegtuigen van de CIA, gebruikend vliegtuig-houdend bedrijven, shell bedrijven die door privé procureurs in de V.S. worden vertegenwoordigd. De meesten hiervan zijn reeds bekend van krantenrapporten. Hier zijn de bekende shell bedrijven.

AVIATION SPECIALTIES INC. Portugal DOOS 9891 POSTKANTOOR 4005 WISCONSIN AVE, NW WASHINGTON, DC 20016 de V.S. van de POST van de HOOGTEN van de VRIENDSCHAP (het District van de Provincie van Colombia) De meeste vliegtuigen van Co. hierboven worden geregistreerd die aan. Extra Adres: 10601 REEKS 300 van BALTIMORE AVE (3DE VERDIEPING) BELTSVILLE, MD 20705 (George's van de Prins Provincie) Raytheon (Beuk) B200C, S/N BB-1823 hierboven wordt geregistreerd die aan. ADVOCAAT: DOUGLAS R. THOMAS (nu bij AANGEZIEN Adres: Leslie Silverman, Gregory R. Caruso) Thomas leende zijn adres voor vliegtuig, niet register Co. met staat (MD), werd geroyeerd in 2000. Hij leende ook zijn adres voor SNEL, hieronder.

BUITENLANDSE MARKETING BAYARD, LLC 755 PITTOCK BLOK 921 SW WASHINGTON ST PORTLAND, de ADVOCAAT OF van de 97205 V.S. (Provincie Multnomah): SCOTT D. CAPLAN (zelfde adres) van Jordanië, Caplan, Paul & Etter

CROWELL de TECHNOLOGIEËN van de LUCHTVAART, n.v. 339 WASHINGTON ST STE 202 DEDHAM, MA 02026 de V.S. (de Provincie van Norfolk) ADVOCAAT: DEKEN PLAKIAS (zelfde adres) van Heuvel & Plakias (praktijk: familiewet)

De HOLDING van DEVON & het HUREN, de STRAAT van het CENTRUM van het WESTEN van Inc. 129 # 2 LEXINGTON, (Provincie Davidson) ADVOCAAT NC 27292-3009: Mark E. Klass Klass is nu een rechter. Hij nam STEVENS (hieronder) op. Het Provinciehuis van Davidson Van Rechtvaardigheid, 110 W. Centrum St., P.O. Doos 1064 Lexington, NC 27293-1064 (336) 249-0351 (nu op het Centrum van 129 W is St. procureur Carroll C. Wall.)

BEHEER KEELER EN TATE, LLC KEELER EN TATE BEHEER, LLC 245 de VRIJHEID ST STE 510 RENO de ADVOCAAT van Euro, van NV 89501 de V.S. (Provincie Washoe): STEVEN F. PETERSEN (zelfde adres), het politieke ZELFDE BUREAU van PR: Paul D. Laxalt (Senator de ex-V.S.), Peter D. Laxalt, Frank R. Petersen

BEDRIJF 413 DOOS 305 STRAND REHOBOTH de ADVOCAAT van de WEG van REHOBOTH AVE Portugal, van DE 19971 de V.S. (de Provincie van Sussex): ONBEKEND (nu bij WEG is het adres Barbara-Cherrix O'Leary, onroerende goederenadvocaat.)

De EERSTE UITVOERENDE DIENSTEN van het VERVOER, Inc. (Zelfde adres, zelfde advocaat zoals CROWELL hierboven.) 339 WASHINGTON ST STE 202 DEDHAM, MA 02026 de V.S. (de Provincie van Norfolk) ADVOCAAT: DEKEN PLAKIAS (zelfde adres) van Heuvel & Plakias (praktijk: familiewet)

PRESCOTT BEDRIJF 555 MARRIOTT DRIVE, REEKS de ADVOCAAT 350 van de STEUN van NASHVILLE, TN 37214 (Provincie Davidson): MARK E. MORRISON

SNEL AIR TRANS het SNELLE LUCHTVERVOER n.v. 10601 REEKS 300 van n.v. van BALTIMORE AVE (3DE VERDIEPING) BELTSVILLE, MD 20705 de V.S. (George's van de Prins Provincie) ADVOCAAT: DOUGLAS R. THOMAS, faillissementsadvocaat (Zelfde Bureau: Leslie Silverman, Gregory R. Caruso) Thomas leende zijn adres voor Snel "trans" en "Vervoer" evenals de SPECIALITEITEN van de LUCHTVAART (hierboven). Thomas registreerde helemaal niet "trans" met de staat voor een tijd, "Vervoer". Hij werd geroyeerd in 2000.

STEVENS DRUK het HUREN van het DORP van het LAND van n.v. 8130 DR. uit STE 101 CORDOVA, TN 38016 de V.S. (Provincie Shelby) ADVOCAAT: DOUGLAS R. BEATY (Zelfde adres) werd, onroerende goederen lawyer Company opgenomen door Mark E. Klass (zie DEVON), nu een rechter in Lexington, NC.

Website: http://www.phxnews.com/fullstory.php?article=28832
 

Lees meer over: militarisme

aanvullingen
uit dit artikel zijn aanvullingen verplaatst naar de ruispagina
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.