Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
tsja 
q - 01.12.2005 16:58

moeilijk he, een klein beetje zelfrelativering. dat blijkt maar weer.
Grap? 
NN - 01.12.2005 13:30

Eurodusnie, is het jullie volgende stap om op te roepen om migranten in elkaar te slaan, opdat aangetoond wordt hoe racistisch Nederland is? Denken jullie nu serieus dat de lezers van de Metro in staat zijn om te zien dat zo'n brief een 'grap' is? Vooral lezers van buitenlandse komaf zullen zich beledigd voelen als jullie 'grap' niet goed uit de verf komt.
Tokkieficatie 
Tokkie - 01.12.2005 14:03

Als we ons dan toch moeten verzetten tegen de tokkieficatie van het medialandschap, stel ik voor dat we ons ook verzetten tegen de tokkieficatie van Eurodusnie. Eurodusnie zeikt namelijk op een genadeloze manier mede-activisten af.
hoezo 
over de ruggen - 01.12.2005 14:39

NN

Je geeft de buitenlanders informatie over hoe veel Nederlanders over hun denken, je bewijst ze een gunst, je trapt ze helemaal niet. Het gegeven dat metro de brief plaatst zegt iets over de actualiteit van de "gefakete" mening.

Buitenlanders kunnen makkelijker reageren op een beledigende tekst dan op een stoot voor hun hasses.

Op deze manier is het onschuldig, tenminste, het is hillarisch, het stomste wat je kan verzinnen, dat is de mening van veel mederlanders, dat is toch triest genoeg om de draak mee te steken?

Een lach en een traan enzo...

het is niet zo moeilijk NN.

mag plagieren hatemail ook? 
Joke Kaviaar - 01.12.2005 18:22

Mag het plagiaat plegen door het gebruik van passages uit haat en dreige-mails ook? Dan hoef ik die shit zelf niet te schrijven en ik heb er genoeg! met dank aan...

E-Mail: joke.kaviaar@zonnet.nl
Website: http://www.jokekaviaar.nl
 
Geniale actie! 
Ilja Faun - 02.12.2005 16:22

Geweldig,

Ik liep al lange tijd rond met plannen richting het overstelpen van de metro met linkse propaganda maar dit is veel beter! We moeten ons vooral uitgeven voor hun persoonlijke ingezonden brieven producent, de heer van Gool uit Kaatsheuvel!
En wat betreft het pro-fascistische karakter van Euro-dusnie of de eenmans(?)redactie van Ravage, laten we vooral geen kostbare uren verspillen aan de discussie daarover, daarvoor is het leven te kort, evenals sommige mensen hun zicht.

Veel succes, je kunt mijn stuk alvast tegemoet zien, haha

E-Mail: pedalpoweredfaun@lycos.com
sja 
jop - 23.12.2005 15:19

Nou dit is het startsein voor het inzenden van fake linkse bagger berichten op dit mooie open platform.
Even aanvullen Joke 
Marco/Eurodusnie - 01.12.2005 18:35

Met dank aan wie heb je die dreig e-mails?
effect 
grote - 01.12.2005 13:54

Beste NN professionele zwartkijker.

Humor is een veel effectiever middel dan haat en geweld in het overbrengen van je boodschap. Buitenlanders die de brief te lezen krijgen zullen beledigd zijn, maar bedenk wel, de metro plaatst de brief, dus is het waarschijnlijk enigszins representatief voor de Nederlandse bevolking.

Laat de buitenlanders maar boos worden, er is namelijk veel om boos over te worden.

Natuurlijk roept Eurodusnie niet op tot het in elkaar slaan van migranten, want dat is nou net hetgeen wat je juist niet wil bereiken.

Dit is een intelligente aktie mijns inziens

Watte? 
@Kreutzveld - 02.12.2005 13:24

@Kreutzveld

Wat mag je dan niet zeggen? Verduidelijk jezelf eens. Zo kun je toch geen aanvullingen geven!
tsja.... 
Kreutzfeldt - 02.12.2005 12:08

"...Maar dt mag je dan weer niet zeggen h?"
Oplossing 
Jan - 22.12.2005 12:36

Goed, als jullie de Metro zo'n slechte krant vinden bellen we jullie toch gewoon nooit meer op!

Website: http://www.clubmetro.nl/
 
Joke Kaviaar 
. - 01.12.2005 12:47

Gewoon jullie pro-fascistische anti-joke kaviaar column opsturen. Prachtige rechtse kost toch?

aantrekkelijk 
Chaoss - 01.12.2005 11:21

Hmmm, klinkt aantrekkelijk. Mooie prijzen van Eurodusnie. Wat kunnen wij zoal verwachten vanuit de prijzenkast van Eurodusnie? Een lokkertje maakt het altijd spannender en vergroot vast de creativiteit van mensen.
onderbuikgevoelens 
nani - 11.12.2005 13:17

Wim schreef: De bloedfanatieke pro- allochtonenlobby (beter gekend als de hoerNederlander) bestrijdt vooral haar eigen onderbuikgevoelens.

Voor het beteugelen van je eigen onderbuikgevoelens is een woord, Wim: beschaving
Racistische troep 
NN - 05.12.2005 12:55

Wim:

-"strijd tussen oerNederlanders en hoerNederlanders".
-"Op zichzelf zijn er voor de tegenstellingen tussen allochtonen en autochtonen eenvoudige biologische (...) verklaringen."
-"... en een te grote druk op het groepsgevoel leidt er toe dat autochtonen zich volkomen terecht bedreigd voelen in hun identiteit."
-"... dat de weerstand van autochtonen tegenover de zg. nieuwkomers gebaseerd is op volstrekt normale gevoelens."
-"De bloedfanatieke pro- allochtonenlobby (beter gekend als de hoerNederlander)"

Volgens mij is de bijdrage van Wim enigszins, om er maar een understatement tegen aan te gooien, in strijd met de spelregels die voorschrijven dat racistische aanvullingen verwijderd worden.

Ravage? 
nn - 01.12.2005 13:04

Dit soort brieven hoef je naar de Ravage niet te sturen daar zorgt de eenmans-redactie zelf voor artikels met drogredeneringen over Moslims en voor internviews met types als Pamela Hemelrijk en Van Gogh. Mischien tijd voor een fusie met de Metro?
Implicaties 
NN - 01.12.2005 14:15

"Buitenlanders die de brief te lezen krijgen zullen beledigd zijn. Laat de buitenlanders maar boos worden".

Zo, dat liegt er niet om. Je wilt dus het racisme van de Metro aankaarten door zelf racistisch te doen. Je wilt dus politiek bedrijven over de ruggen van buitenlanders? Dat lijkt me nou niet het toonbeeld van een "intelligente actie". Ik ben bang dat Eurodusnie weer eens niet goed nagedacht heeft over de implicaties die deze actie kan hebben.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.