Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
tekening 
Pim - 06.12.2005 22:05

Wie kent deze man?
Niets uitsluiten... 
Zkeptikuz - 07.12.2005 01:15

Als dit een georganiseerde liquidatie was, dan staat eventuele medeplichtigen ook nauwelijks iets in de weg om zich als 'getuige' bij de politie te melden. Om vervolgens de compositie tekening te beïnvloeden...
Reclame? 
ja toch? - 07.12.2005 14:25

Misschien een plan om die twee berichten te verwijderen?
Al was het alleen al omdat het om reclame gaat voor seksistische vrouwonvriendelijke popmuziek niet echt gepast moet ik zeggen.

ongezond 
mathilde - 07.12.2005 14:32

Het is verrassend hoe mensen op elkaar kunnen lijken in een slechte foto.
Als ik goed kijk heeft de bandlid een andere haarlijn.
"Blond haar met grijze lokken" 
Marconi - 07.12.2005 20:30

Eerder: "Blond haar met grijze lokken" -dat is toch wat anders dan vrijwel kaal? Is dit wel in overeenstemming met het eerdere signalement en wat getuigen gezien hebben?
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.