english
nederlands
Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> contact > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Zoek

 
Alle Woorden
Elk Woord
Bevat Media:
Alleen beelden
Alleen video
Alleen audio

Dossiers
Agenda
CHAT!
LINKS

European NewsReal

MDI klaagt Indymedia.nl aan
Rechtszaak Deutsche Bahn tegen Indymedia.nl
Onderwerpen
anti-fascisme / racisme
europa
feminisme
gentechnologie
globalisering
kunst, cultuur en muziek
media
militarisme
natuur, dier en mens
oranje
vrijheid, repressie & mensenrechten
wereldcrisis
wonen/kraken
zonder rubriek
Events
G8
Oaxaca
Schinveld
Schoonmakers-Campagne
Hulp
Hulp en tips voor beginners
Een korte inleiding over Indymedia NL
De spelregels van Indymedia NL
Hoe mee te doen?
Doneer
Steun Indymedia NL financieel!
Rechtszaken kosten veel geld, we kunnen elke (euro)cent gebruiken!

Je kunt ook geld overmaken naar bankrekening 94.32.153 tnv Stichting Vrienden van Indymedia (IBAN: NL41 PSTB 0009 4321 53).
Indymedia Netwerk

www.indymedia.org

Projects
print
radio
satellite tv
video

Africa
ambazonia
canarias
estrecho / madiaq
kenya
nigeria
south africa

Canada
hamilton
london, ontario
maritimes
montreal
ontario
ottawa
quebec
thunder bay
vancouver
victoria
windsor
winnipeg

East Asia
burma
jakarta
japan
manila
qc

Europe
alacant
andorra
antwerpen
armenia
athens
austria
barcelona
belarus
belgium
belgrade
bristol
bulgaria
croatia
cyprus
estrecho / madiaq
euskal herria
galiza
germany
grenoble
hungary
ireland
istanbul
italy
la plana
liege
lille
madrid
malta
marseille
nantes
netherlands
nice
norway
oost-vlaanderen
paris/île-de-france
poland
portugal
romania
russia
scotland
sverige
switzerland
thessaloniki
toulouse
ukraine
united kingdom
valencia
west vlaanderen

Latin America
argentina
bolivia
brasil
chiapas
chile
chile sur
colombia
ecuador
mexico
peru
puerto rico
qollasuyu
rosario
santiago
tijuana
uruguay
valparaiso

Oceania
adelaide
aotearoa
brisbane
burma
darwin
jakarta
manila
melbourne
oceania
perth
qc
sydney

South Asia
india
mumbai

United States
arizona
arkansas
atlanta
austin
baltimore
big muddy
binghamton
boston
buffalo
charlottesville
chicago
cleveland
colorado
columbus
danbury, ct
dc
hampton roads, va
hawaii
houston
hudson mohawk
idaho
ithaca
kansas city
la
madison
maine
miami
michigan
milwaukee
minneapolis/st. paul
new hampshire
new jersey
new mexico
new orleans
north carolina
north texas
nyc
oklahoma
omaha
philadelphia
pittsburgh
portland
richmond
rochester
rogue valley
saint louis
san diego
san francisco
san francisco bay area
santa barbara
santa cruz, ca
seattle
tallahassee-red hills
tampa bay
tennessee
united states
urbana-champaign
utah
vermont
western mass
worcester

West Asia
armenia
beirut
israel
palestine

Topics
biotech

Process
discussion
fbi/legal updates
indymedia faq
mailing lists
process & imc docs
tech
volunteer
Credits
Deze site is geproduceerd door vrijwilligers met free software waar mogelijk.

De software die we gebruiken is beschikbaar op: mir.indymedia.de
een alternatief is te vinden op: active.org.au/doc

Dank aan indymedia.de en mir-coders voor het creëren en delen van mir!

Contact:
info @ indymedia.nl
nazi's in zwolle
Antifa - 13.12.2005 12:10

Afgelopen weekend hebben de neo-nazi's van Stormfront zich ernstig misdragen in Zwolle. Pissen tegen een synagoge, homo's en lesbiennes beledigen en vechten met gekleurde mensen, ga zo maar door.

De neo-nazi's van de website Stormfront hebben zich bij hun maandelijkse borrel weer eens schofterig misdragen. Hieronder staat een verslag van hun escapades. Natuurlijk zal dit onderhevig zijn aan macho-overdrijvingen maar al is een klein deel maar waar dan is het al ziek.

Toen twee van deze gasten in Utrecht een opvoedkundige tik kregen was de wereld te klein want dit soort gasten zouden niet een dreiging vormen. Wie dat nog steeds zegt na dit verslagje is niet van deze wereld. (deze schrijver heeft overigens niets te maken met het gebeuren maar juicht het wel toe. Bash the Fash!)

Kijk voor verdere info, als je een sterke maag hebt, op de stormfront-site en bekijk de foto van de Hitlergroet-gevende Boneheads en lees de persoonlijke ondertitels van de schrijvers (er wordt veel gesiegheild ed.)

Van de nazi-site:


Hier even kort verslag van iemand die nog enigszins onder invloed is.
We begonnen allemaal erg koud op het station van Zwolle, maar het wachten was nog even op HB en zijn punky vriendin, toen ide er waren gingen we gauw richting kroeg. We kwamen bij een café alwaar de Mariabeelden en de kruisen aan de wand hingen. Echter ons taalgebruik werd door de lesbische eigenaresse niet op prijs gesteld en toen Mystic Circle een pilsje wou gaan halen kreeg hij te horen dat wij niet in het café pasten en dus op moesten rotten. Dat deden wij ook, nadat Thulean Knight een van de Mariabeelden van het altaar af liet donderen. (Hij zal nu dus ook branden in de hel.) Toen wij echt vriendelijk afscheid hadden genomen, bezochten wij één van de kraakpanden van Zwolle, echter verder dan een middelvinger kwamen onze plaatselijke anarchisten niet. Toen wij een ander café opzochten (na een kwartier moest dat al!!!) kwamen wij uit bij een café met een sympathieke eigenaar. Niets was te gek, de barman was alleen niet erg snel dit tot ergernis van Orion1980 die een aantal keer zonder colawhisky zat. De enige die geen last had van de langzame barman was onze Groenloose bootboy aka Knokkelman die tot wel 18 ( ja achttien) keer naar de wc toe moest. Toen Mystic circle een verwoede poging deed in de kelder van het café om ruzie te krijgen zijn we maar opgestapt. Er waren een aantal mensen waaronder ik, die nodig moesten pissen, gelukkig was er synagoge in de buurt die uitkomst en verlossing bood. Terwijl ik bij de plaatselijk seks –shop binnen stapte en vroeg of de ACHTERingang alléén voor homo’s was, was Mystic Circle in een hevige strijd verwikkeld met de gemeentelijke slagboom en verloor deze strijd, hij lag half bewusteloos en ernstig bebloed op de grond voor het gemeentehuis. Na wat eerste hulp pogingen van mij was hij weer enigszins toonbaar, echter was zijn oog nog zo blauw als een smurf en bloedde hij nog een klein beetje.
Toen wij een ander café opzochten was de eigenaar zo tof om een foto te maken van ons tussen de Vlaamsche en schwarze sonne vlag. Maar toen sommigen het nodig vonden om het Duitse volkslied te gaan zingen werd het de eigenaar wat te veel. Knokkelman (die echt verstand van goede muziek heeft!) was inmiddels terug naar huis gekeerd en het feestje ging nog even door. Toen wij met zijn allen de Limburgers en de Utrechters terug naar het station brachten werden er door Zwolle leuzen als “wir marchieren die nationaler widerstand” en “Frei, Sozial und National” gescandeerd. Toen wij op het station aan kwamen werd er netjes afscheid genomen van de Limburgers en de Utrechters. Dietse strijder was overigens in het niets verdwenen. 14Berserker88, skinhead-88 en ik hadden nog geen zin om naar huis te gaan en gingen naar een kraakpand in de buurt, wij zochten contact met deze mensen en tot onze grote verbazing werden wij binnen gelaten! Ik deed verwoede pogingen om met, een zwerver die het gebouw kraakte om ‘kunst’ te maken, een discussie te voeren. Deze man interesseerde zich niet voor politiek maar had wel een hekel aan bepaalde partijen. Toen wij over joodse machthebbers begonnen, begon hij ons irritant te vinden en juichte hij het plan van Skinhead-88 om te vertrekken ook toe. Op het station aangekomen bleek iedereen nog lang te moeten wachten op zijn of haar bus. Er was nog even een spannend moment op het station waar maar net geen doden zijn gevallen!
Het feit wil dat wij door 2 negers als racisten werden aangesproken en vervolgens beschuldigd van drugsgebruik. Het kwam nog even tot een handgemeen tussen de beide partijen, waarbij de negers uiteindelijk afgevoerd werden. Uiteindelijk ging ik als laatste naar huis en viel Orion1980 nog even telefonisch lastig. Ik geloof dat iedereen veilig thuis is aangekomen en kijk al weer uit naar de volgende borrel, waar die ook gehouden moge worden!


Website: http://www.antifa.org.uk
 

Lees meer over: anti-fascisme / racisme

aanvullingen
uit dit artikel zijn aanvullingen verplaatst naar de ruispagina
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.