Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Al dat negatieve commentaar op Ravage, bah 
Abonnee tot 't eind - 16.12.2005 15:49

Ik zal Ravage missen. Alex en anderen, veel succes met jullie toekomstige activiteiten! (Wat de nieuwswaarde is van deze aanvulling? Dat er ten minste een abo is die weigert mee te doen met het afzeiken van Ravage dat hier de laatste tijd kennelijk zo in de mode is.)
Opgeruimd staat netjes? 
Rene D. - 15.12.2005 11:03




Dat blad was een blamage
Heden ben ik blij
WEG met die Ravage!
Mensen, Keer het Tij.

Website: http://www.keerhettij.nl
 
Mentaliteit Niet Opleiding 
SNIX - 16.12.2005 12:39

Veel Nederlandse organisaties, zowel publieke als private, zijn erg amateurisch. De enige die echt professioneel op mij overkomt is de ANWB; als je belt komen ze altijd. Het is geen kwestie van opleiding maar mentaliteit. Veel organisaties zijn niet doelgericht en de wensen van de burger/klant staan al helemaal niet centraal. Als een goede opleiding zou helpen dan moest de IND een voorbeeldige organisatie zijn; daar zitten veel hoogopgeleiden. De werkelijkheid is echter bedroevend anders. De slechte dienstverlening is bij veel buitenlanders in Nederland altijd al bekend geweest. Instanties kunnen in Nederland maar beter staken dan doen ze tenminste goed werk, zij iemand eens tegen me. Daar zit meer dan een kern van waarheid in.

OPgeruimd? 
Bob B. - 15.12.2005 20:36

Ja René D,

Al die niet zuiver linkse dissidenten opruimen richting siberië. Je maakt weer eens hééél duidelijk waarom een blad als Ravage broodnodig blijft!
@SNIX 
niet redactielid - 16.12.2005 22:41

Zie:
 http://www.indymedia.nl/nl/2005/12/33040ruis.shtml

"Ruispagina"= aanvullingen die de redactie niet geheel relevant acht voor de hoofdlijn van het artikel, maar ook weer niet zo in strijd met de regels om ze geheel te verwijderen.
Mentaliteit niet opleiding 
SNIX - 15.12.2005 12:38

Veel Nederlandse organisaties, zowel publieke als private, zijn erg amateurisch. De enige die echt professioneel op mij overkomt is de ANWB; als je belt komen ze altijd. Het is geen kwestie van opleiding maar mentaliteit. Veel organisaties zijn niet doelgericht en de wensen van de burger/klant staan al helemaal niet centraal. Als een goede opleiding zou helpen dan moest de IND een voorbeeldige organisatie zijn; daar zitten veel hoogopgelieden. De werkelijkheid is echter bedroevend. De slechte dienstverlening is bij veel buitenlanders in Nederland altijd al een begrip geweest. Instanties kunnen in Nederland maar beter staken dan doen ze tenminste goed werk zij iemand eens tegen me. Dat zit meer dan een kern van waarheid in.
Daderprofiel HOOFDverdachte 
Marconi - 16.12.2005 21:44

(Red.: Verplaats maar indien gewenst, daarom heb ik het gescheiden gehouden, maar is wel van belang, dacht ik)
Hier mijn daderprofiel van de HOOFDverdachte (dat sluit andere oorzaken/motieven dus niet uit, maar...), wat in feite tot stand is gekomen na jaren van onderzoek op groepen rond links, rechts, AIVD, internet en spelletjes over en weer:
Het is iemand van extreem-rechts die in de buurt staat van gasten van Saroef/JDL (toegelaten door onze 'diensten' en banden met extreem-rechts daarmee inmiddels uitvoerig bewezen) en/OF middels openbare media door hun bewezen moslembashen, het hoofd op hol is gebracht.
Vervolgens was er Verdonk die bedreigd werd; dat na de moord vanuit links op Fortuyn en de moord op Theo van Gogh, waarmee Verdonk een vriendschapsrelatie had, door Mohammed.
Maar de klap op de vuurpijl was dat Louis Seveke, 'Mo Beest' verdedigde vanwege schendingen van zijn mensenrechten (volgens rechtse Neocons en rechtse Zionisten mag/moet je terroristen folteren).
En toen was hij volgens een internetbron op TV te zien in Nijmegen rond de Verdonk posters, nabij plaats delict, mogelijk zelfs de dag voor de moord.
Die zwaar opgefokte krachten bleken een gezamenlijk punt van samenkomst te hebben: Dag Louis, slaap zacht.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.