Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Zet Hem Op 
SNIX - 20.12.2005 14:00

Wanneer komt er een rechtzaak? Dan kunnen we zien of Nederland echt een rechtstaat is. Donner en Verdonk schijnen van strenge straffen en een īsoberī detentieregime te houden.
de wieg 
Axxxie - 21.12.2005 13:38

Wie hebben er aan de wieg van de mensen gestaan, die aan de wieg stonden van het beleid? Juist ja, de ouders! Zij moeten ook vervolgd worden wegens het feit dat ze zulke verschrikkelijke kinderen ter wereld hebben geholpen.

Onder het mom "in de kiem..." roep ik iedereen op ook de ouders van de beleidsmakers en -uitvoerders aan te geven.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.