Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
doel of middel 
sesam - 21.12.2005 13:07

Ik vind het een hartstikke leuk idee.
Jammer alleen dat het zich totaal beperkt tot het middel. Een actie middel dat gebruikt kan worden.
Soortgelijke ideeen in bijvoorbeeld Italie of Engeland hadden juist het tegenovergestelde. Activisten hadden een duidelijk politiek-doel wat zij wilden bereiken. Met dit doel waren zij al jaren bezig en het bleek dat het actie-middel tekort schoot. Dus hebben zij SEALS achtige methoden bedacht.
Hiero lijkt het nergens vandaan te komen. En lijkt er niet echt een doel bij te zitten, of mag iedereen dat voor zichzelf invullen? Blijkbaar wat jongens en meisjes die zich vervelen tijdens acties of demos en daartom iets LEUKS bedenken.
Misschien moeten we eerst eens gaan bedenken WAT we nu precies willen voordat we er een methode bij gaan bedenken.
Iedereen heeft vast veel plezier gehad...

2.Dh5 
NN - 21.12.2005 09:41

Goed filmpje, k kon helaas nie komen, vandaar dak me afvroeg.. komen de Seals ook op 2.Dh5 ??
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.