Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Beste luitenant 
Generaal (Pardon) - 21.12.2005 00:41

Weleens bedacht dat juist de aanwezigheid van buitenlandse militairen het aantal groepen dat zich op gewelddadige wijze verzet enorm doet toenemen? Niet alleen in Afghanistan zelf (waar de situatie van vrouwen - en veel mannen - buiten Kabul trouwens eerder verslechterd is dan verbeterd), maar ook in onze eigen samenleving.
Kabinetscrisis hoezee! 
Greppeldwerg - 12.01.2006 02:55

Zo hier op 12 januari lijkt het erop dat D66 op z'n strepen gaat staan. :-D
Nu maar hopen dat ze niet uiteindelijk op z'n hondjes naar hun ministers luisteren die blijkbaar vóór een missie zijn.
Ik zou zeggen steun D66 mits ze dit standpunt behouden!
Waarom moeten wij Bush z'n vuile werk gaan opknappen!? Zodat hij weer troepen overhoud om een nieuwe oorlog te beginnen? Hij heeft het al gezegd; Iran behoort ook tot de as van het kwaad. Dit is waarschijnlijk zijn nieuwe doelwit.
Ik vind dat de VN en de NATO ook maar eens mogen gaan meewerken met de tegenstand die er leeft. Ze moeten die Bush eens met z'n neus op de feiten drukken en zeggen dat hij voor de rotzooi in Afghanistan verantwoordelijk is en dat hij dus met zijn eigen leger moet zorgen dat alles weer op rolletjes gaat daar.
Hiermee slaan we twee vliegen in één klap: Wij houden onze zonen en dochters thuis en veilig en werken niet mee aan de criminele activiteiten van Bush. En Bush houdt voorlopig geen troepen over om een nieuwe oorlog te beginnen.

Tegen de tijd dat alles weer op orde is in Afghanistan en Irak zal Bush allang van z'n troon zijn en is dat probleem dus ook opgelost.
nani 
nani - 24.12.2005 12:56

Kunnen we erin meenemen dat er ook nog steeds mensen worden UITGEZET naar Afghanistan? Dán is het ineens géén oorlogsgebied!!!
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.