Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Een brandende bijbel 
SNIX - 02.01.2006 20:34

Lees ik dat goed "een brandende bijbel". Wellicht is dit een nieuwe invulling van het christenfundamentalisme.
laten hangen 
pieter v - 25.12.2005 15:28

ik zou zeggen "laten hangen die poster".
als het dit soort reacties op zou roepen bewijst het juist dat het beleid facisten in de hand werkt, dus moet die poster blijven hangen.
"Rita"gewoon laten hangen! 
Paul - 25.12.2005 10:36

Heel erg wat de Zwolse krakers is overkomen en laten we blij zijn dat het "slechts" bij een poging tot brandstichting is gebleven. Ben wel heel benieuwd in hoeverre de politie er serieus werk van gaat maken. De suggestie van de politie om een "Rita"-poster te verwijderen, omdat die mogelijk provocatief zou hebben gewerkt (suggerend dat die poster aanleiding was voor de poging tot brandstichting), vind ik te kort door de bocht en heel gemakkelijk. Ik hoop dan ook dat de krakers geen gehoor gaan geven aan dat verzoek. Laat "Rita" gewoon hangen en laat jullie je niet de schrik aanjagen door wie dan ook!!!!
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.