Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
ja maar.. 
ik zei de gek - 04.01.2006 01:41

Dat misschien wel, en ze hebben zelfs het verbod om ´s nachts in het bos te komen opgeheven om hun eigen operatie legaal te maken, maar de aanvoer van materiaal over de openbare weg wordt wel verboden en het geeft ze ook de mogelijkheid om je overal en altijd maar de ander kant uit te kunnen sturen, desnoods helemaal de trein in zoals we eens hebben gemerkt :-) Maar aangezien ze daar woensdag de mankracht nog niet voor heben zal het zo´n vaart wel niet lopen.
kaartje 
Peter - 03.01.2006 22:27

Kan iemand het kaartje van www.loo-tv.nl over de noodverordening hier bij zetten (en dan dit loze commentaar deleten)

groets

Peter

tot in het bos!
bij deze 
NN - 04.01.2006 01:40

bij deze het kaartje
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.