Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
tiepisch 
A. Vist - 10.01.2006 10:39

Mijn biertje mogen jullie houden. Tiepies weer voor de A'damse scene, het enige dat ze bedenken kunnen is bier drinken. Als je ze niet met de bus afhaalt en voor de plek van actie afzet, hoeft het niet. Ook over de theorie dat alcohol drinken en axie voeren niet samen gaat, bleek in Schinveld (en dan vooral door de localo's) heel anders te worden gedacht.
Typich? 
Ook uit Amsterdam - 10.01.2006 13:04

Typisch weer Amsterdamse scene? Waar slaat dat op? Alle mensen die hier toevallig wonen over 1 kam scheren? Wat een onzin! Ik zeg toch ook niet: typisch weer die niet-Amsterdammers, bla bla bla...

Jammer dat er nog steeds zoveel vooroordelen zijn tegen mensen die toevallig in Amsterdam wonen.

Wil iemand ook es wat aardigs doen, wordt ie er gelijk op aangevallen omdat ie Amsterdammer is... nou zeg.

By the way: ik kom heel vaak mijn stad uit en ook voor acties! (Of moet ik "juist voor acties" zeggen?) en heb veel vrienden en kennisen buiten de stad.

Maar daar zal jij er denk ik wel nooit eentje van worden met deze oogkleppen mentaliteit.
Acht vist toch 
ikke - 10.01.2006 12:17

Effe voor de duidelijkheid, er zijn Amsterdammers ook ui hun dorp vertrokken, er waren amsterdammers ook bij de opbouw bezig. Er zijn ook Amsterdammers, die helaas andere verplichtingen hebben en niet vrij hebben kunnen maken, en zich nu opvreten in Amsterdam. Dit geldt niet alleen voor amsterdam dat geldt voor elk dorp en stadje. Mensen willen daar zijn, maar kunnen niet.
Dan erbij als je bier wilt drinken, ALS JE OP DE GROND STAAT, moet je dat gewoon doen, zoals de localo's en anderen op de grond. ALs je tijdens een actie in de KOUDE buitenlucht boven de grond hangt, weet iedere ervaren klimmer, dat het effe niet handig is je moet alcohol vol te gooien.
Uit SOLIDARITEIT en BEWONDERING voor het volhouden van de mensen die wel in de bomen zitten en en nu al bijna 36 uur de bezetting volhouden, wordt hen hier iets (een andere locale traditie) aangeboden. Geloof me, de mensen die daar nu nog zitten houden daar echt wel van!
nou nou A. Vist... 
amsterdammer - 10.01.2006 12:09


"Mijn biertje mogen jullie houden. Tiepies weer voor de A'damse scene, het enige dat ze bedenken kunnen is bier drinken. Als je ze niet met de bus afhaalt en voor de plek van actie afzet, hoeft het niet."

Wat een frusten zeg. en nog onterecht ook! er gebeurt hartstikke veel in Amsterdam. Waarom moet er zo zeikerig gereageerd worden op een positieve ondersteuning?
bier niet veganistisch 
zuiplap - 10.01.2006 01:54

buiten dat voor sommige bieren honing gebruikt wordt, schijnen sommige brouwers te filteren met visgraten. En er bestaat bier waar oesters aan het brouwproces toegevoegd worden, dat lijkt me niet eens vegetarisch. Is wel lekker.
Super! 
net terug uit schinveld - 10.01.2006 15:10

Gezeik over amsterdam vind ik dit keer echt onterecht. De solidariteit (en het bier) wordt zeker op prijs gesteld! Maarreh... niet iedereen die is opgepakt heeft een dagvaarding mee (sterker nog; niet iedereen die uit de bomen geplukt is wordt opgepakt)... Krijgen ze dan alsnog bier???

pff 
pff - 09.01.2006 23:20

Jeetje. Je schuldgevoel afkopen. Nog niet gebroken met jullie christelijke wortels?
Bovendien voeren de schinveldactivisten actie omdat zij dat nodig vinden. Daar put je als activist je energie uit. Dan heb je geen beloning nodig. Ook niet van mensen die zich schuldig voelen. Axiebier? Bestaat dat dan? Nooit van gehoord. Alleen maar dat bier acties in de weg staat, dat wel.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.