Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Goed zo, SP  
hans - 21.01.2006 11:13

Wilde net een stuk schrijven over dit schandalig handelen van de commissie om die arme Kamerleden financieël te compenseren.
Ze hebben ons al belazerd bij het aannemen van deze dramatische wet en nu nemen ze ons voor de 2e keer in de maling.
Voorbeeldje: mijn netto salaris is er € 46,00 op achteruitgegaan en mijn ziektekosten €.42,00 duurder geworden. Netto achteruitgang per maand
€. 88,00.

Put your money where your mouth is 
arme donder - 22.01.2006 00:32

Ik verwacht van Agnes Kant dat ze haar compensatie als kamerlid overmaakt aan iemand die dat echt kan gebruiken, een bijstandsmoeder bijvoorbeeld.

niet te geloven  
johan - 21.01.2006 05:34

arme kamerleden toch weer.. misschien moeten de heren en dames van de voedselbank, bijstandsmoeders , daklozen en andere slachtoffers van t nieuwe zorgstelsel geld gaan inzamelen om de heren kamerleden te compenseren !
een ding weet ik wel... dit is de ultieme reclame voor de aktie noodrem . en voor de SP inderdaad, en die noodrem aktie die is okeeeee!
re 
graaihaai - 21.01.2006 02:57

waarom verbaast me dit nu niks, de grootkapitaaltrekpoppen van het toneel dat parlement heet wil natuurlijk ook een fatsoenlijke mercedes. het moet natuurlijk niet zo zijn dat je na een dagje toneel net als het pleps met de bus of fiets moet. welnee :|

> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.