Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Item AT5 
f - 28.01.2006 00:37

Item op AT5 (5.6 MB):
 http://willekeur.net/video/20060127_at5_actievoerders_bezetten_detentieboten.asf
top aktie 
korelatie - 27.01.2006 09:01

top aktie !
namens de sp zeist een compliment ...
nodig jullie bij deze uit om bij de maandelijkse wake van de raad van kerken bij kamp zeist aanwezig te zijn.... als jullie daar dan tenminste weg zijn .. deze wake vind plaats op de eerste zondag van de maand .Hun enige misdaad is dat zij zonder verblijfsvergunning in ons land zijn. Angst en onzekerheid over wat hen te wachten staat zijn het gevolg. Daarnaast zijn ook nog steeds een aantal overlevenden van de Schipholbrand in oktober in dit kamp opgesloten.
De Werkgroep Kerkelijke Ondersteuning Vluchtelingenwerk (WKOV) van de Raad van kerken in Zeist organiseerde op 6 november voor het eerst een Wake als teken van meeleven met de gevangenen zonder strafblad. Intussen heeft de werkgroep besloten een dergelijke wake elke eerste zondag van de maand te organiseren: om hen te laten weten dat zij niet worden vergeten.

De Raad nodigt u uit aan de wake deel te nemen. Om het licht te verspreiden in hun donkere nacht vragen wij u (indien mogelijk) dat licht zelf mee te brengen in de vorm van een fakkel of anderszins. De gedetineerden zijn op de hoogte en zich dus bewust van onze aanwezigheid.

Eerstvolgende wake: zondag5 februari 2006 om 16.30 uur!!!
Plaats: Detentiecentrum Kamp van Zeist, Richelleweg 13, Soesterberg . Te bereiken via de A28 (ri. Zwolle). Bovenaan de afslag Soesterberg/Soest rechtsaf : volg bord Militair Luchtvaartmuseum tot de toegang tot het Detentiecentrum (links).

Meer informatie? Bel: 030-6920592 / 06-38795678 of 030-6975362 / 06-29025008
of via www///zeist.sp.nl

E-Mail: zeist@sp.nl
Website: http://zeist.sp.nl
 
Huh? 
Peter - 27.01.2006 14:31

I have heard that minister Verdonk is the most generous minister on her department since many years? Perhaps this 'news' website should monitor the articles better. The only thing reached by publishing this kind of 'news' is that people will stand up to each other... In an unpleasent way.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.