Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
stylistische fouten 
bvdbos - 13.02.2006 17:23

Zonder zeikerig te willen doen had ik de brief toch even door anderen laten lezen en corrigeren, zeker als je wilt dat deze serieus behandeld wordt.

De ene keer wordt er in meervoud gesproken (de Almerense jongeren), de andere keer in enkelvoud (ik). Het is geen taak van de gemeente een divers uitgaansaanbod te creeren, wel om de randvoorwaarden te scheppen zodat ondernemers of andere organisaties hiermee aan de slag kunnen. De zinsbouw rond het feit dat je/jullie niet op de eisen van de gemeente ingaan is erg krom. Tenslotte is niet duidelijk wat je/jullie brief is, een oproep aan de Almerense jongeren of een oproep aan de gemeente.

Ikzelf ben jarenlang bezig geweest om een jongerencentrum in een middelgrote gemeente gerealiseerd te krijgen en kan je verzekeren dat nette brieven beter werken dat slordige. Nog een tip: Ik neem aan dat jullie een middleman hebben die de contacten met de gemeente verzorgt (jongerenwerker oid), houdt die te vriend en als het even kan de raadsleden ook. Succes met jullie acties en zeker ook spandoeken blijven hangen!!!
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.