Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
enci-stop 
jopie - 18.03.2006 10:30

Ja jullie proberen op al mogelijke manier om de enci de voet dwars te of kapot te maken ,voor dit bewuste stukje bomen daar had de enci een vergunning voor, maar jullie wisten dat verrek goed.
Als morgen een hoop strond op de berg ligt en deze moet worden geruimd door de enci dan stappen jullie naar de rechter,alleen om de enci te vernietigen,daar is het jullie om te doen.
De meesten mensen op st.pieter hebben totaal geen problmen met wat de enci doet,omdat de enci dat gene wat afgraaft er nog mooier voor terug brengt.
En dan nog dit, als jullie naar het stad huis gaan voor de protesteren doe dat dan met je eigen groepering maar haal daar geen mensen bij, die
niet bij horen, want het was niet om aan te horen .

E-Mail: jzwackhalen@hetnet.nl
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.