Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Projectie 
Berry - 05.03.2006 00:44

Stereotypering? Ten eerste zijn linkse actievoerders over het algemeen uiterlijk goed te onderscheiden van andere mensen. Daar is niks mis mee, het is een neutrale constatering van een feit. Ten tweede ben ik niet begonnen met een getalsmatige vergelijking tussen linkse actievoerders en overige aanwezigen. Dat deed iemand anders, en ik wilde dat corrigeren. Jij denkt vijfig, ik twintig, en met afdingen komen we uit op 35 en zijn we beiden tevreden.
En met 'normale burgers' bedoelde ik in dit geval bezoekers die kwamen om debatten te bezoeken ipv actie te voeren.
toch wel 
eierman - 17.03.2006 16:53

De nazi's hebben hun plannen wel degelijk doorgezet, maar zijn gewoon naar een andere SS-begraafplaats gegaan, is het ze toch gelukt...
ik snap dit niet 
tes - 05.03.2006 00:01

sorry Berry e.a., maar hoe maak je het verschil uit tussen 'antifascisten' en 'gewone burgers'? Ik wil hier geen discussie over starten, maar als nieuwsaanvulling lijkt me goed voor argeloze lezer om te kunnen begrijpen hoe je dit vastlegt. Mijn ervaring is namelijk dat er (helaas) best wel wat mensen rondlopen met een uitdossing en dito buttons wat als 'antifascist fashion' kan doorgaan, maar dat maakt ze voor mij iig nog geen antifascisten - en anderzijds hoop ik wel dat er in Nijmegen in de Lux wel heel veel mensen waren die zich 'antifascistisch' hadden gedragen als Kusters het had geflickt om te komen opdagen.
Maar verder wel fijn om dit te lezen hoor, ieder stap die de NVU ergens zet is er natuurlijk een teveel, dus keep up the struggle!
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.