Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
uh uhmmmm 
geen - 06.03.2006 13:58

Dit is dus geen nieuws, en als je toch zo nodig hulp nodig bent van de afa, ga naar hun website.
Rascisme in us Broabant? 
Alois Schikkelgroever - 06.03.2006 10:49




Als ge in het scheune Ginneken een blik in een zwart-geklede "Antifa's" met hun zwarte kistjes en PLO-sjaalke's laat huishouden, dan kunt ge oe op ze plat-Broabants afvragen of ge daarmee de zaak niet veul erger moakt?
En dat voor een paar Klunsdale-gabbertjes, wiens IQ doorgaans gelijk staat aan hun schoenmaat. Da schiet dus niet op, wa?
Als ex-student uit het gezwellige Breda weet ik dat Broabanders niet veul moeten hebben van "import". Dus ook niet van Witte Antifa's, die hullie efkes zullen keume vertellen hoe-of da moet?
Als politieke strategie ook zeeeeer riskant. Het Ginneken is al in feite een "eigen" durpke, toevallig geheel door Breda ingebouwd/geannexeerd zeg maar. Bij "Cafe Nonkel Jean/Ome Jan" en omgeving Marktplein zullen ze "Antifa Ginneken" rap weten te vinden, als die zwarte horde hard-core Autonomen door da gezwellige durpke raast, wa?
Zeun betrokkenheid is wel goed, maar probeerde gij dat eerst efkes in Breda zelf te regelen, voordat ge het uzelf verreckte moeilijk gaat moake.
Als de "Antifa-storm" van beuve de Moerdijk is uitgeraasd, al dan niet meer glasschade in Ginneken, dan zulde gij daar nog moete weune.
Ik heb mense van Ginneken leren kennen als heeel erg leuke mense, meen ik echt! Zoek daar steun, of via de link hieronder. Geleufde gij moar, deze aanpak biedt meer soelaas dan wat ge hierbeuve voorsteld. Alaaf!

Website: http://www.discriminatiezaken-wb.nl/
 
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.