Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
hoe 
gr - 09.03.2006 14:42

Wat moet je anders interpreteren dan claimen als je de lelijke poster van de IS als illustratie erbij plakt (en hun website als link geeft). PGA in de titel doet trouwens denken alsof de oproep uitgaat van People's Global Action, maar die hebben voor zover bekend niets met het gedoe in Nederland op het museumplein te maken.
IS = Platform? 
peter - 09.03.2006 12:10

Word er echt niet goed van dat de Internationale Socialisten claimen dat zij het Platform Nieuwe Oorlog vertegenwoordigen.
minder gevoelig 
GG - 09.03.2006 17:03

ach, minder pavlov-reacties zou ook beter zijn.

Eerst lezen 
nn - 09.03.2006 13:18

En ik wordt wat moe van mensen die IS daar vals van beschuldigen, de enige die claimt dat dit zo is in dit geval is Peter, kunnen deze bijdrages verwijdert worden zodat we weer aandacht voor de demo kunnen hebben?
Zeur niet zo 
Chaoss - 09.03.2006 17:22

Het ging hier om de afbeelding en niet om de organisatie. Of ken je meer organisaties die een dergelijke aanspreekbare poster gemaakt heeft met Bush?
Schijn tegen 
Peter - 09.03.2006 14:36

Sorry hoor, maar als je als eerste een IS poster ziet dan werk je dat wel erg in de hand. Tuurlijk platform zijn meer clubs, maar ja, dat was Keer het Tijd ook....
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.