Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
lees dan goed 
nee nee - 09.03.2006 15:05

als je de text goed had gelezen had je begrepen dat de bijdrage van "linke loetje"is verwijderd.
er staat nl : Om er zeker van te zijn dat de juiste 'Linke Loetje' reageerd, zal hij zijn uitspraak in het gepostte bericht moeten herhalen. "
dit kan alleen als de tekst niet meer op de site staat lijkt mij, aangezien anders alsnog iedereen zich voor L.L. kan uitgeven..
LE-ZEN!


Link naar Linke Loetje op Indymedia 
nn - 09.03.2006 16:29


Linke Loetje publiceerde eerder op Indymedia ook over Seveke:

 http://www.indymedia.nl/nl/2005/12/33220.shtml

Website: http://www.indymedia.nl/nl/2005/12/33220.shtml
 
link dan goed 
jaja - 09.03.2006 14:39

Als je nu even een link plaatst naar de bijdrage van die loetje zelf, dan kunnen we tenminste zelf lezen waar het om ging. Of communiceren jullie dat alleen met de politie?
woorden uit de mond 
NN2 - 09.03.2006 16:06


NN2, je haalt me de woorden uit de mond. Schandalig dat indymedia meewerkt aan links naar een site die rechtstreeks naar de politie logt.



Website: http://politie.nl
 
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.