Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Link 
Linkert - 31.03.2006 18:35

Berichtgeving met een klein fotootje op FOK.nl:

 http://frontpage.fok.nl/nieuws/63496
Buiten 
NN - 31.03.2006 15:20

Hoe is de demonstratie buiten verlopen? Iemand een verslag?
Klok 
Tim - 30.03.2006 22:39

Dit berichtje hort hier niet maar ik weet niet waar anders maar ik heb het idee dat de klok van indymedia en de tijd van publicatie niet klopt, om 23:14 zuden de 2 arrestanten zijn vrijgelaten (op de 30ste) en het is nu 22:38 (op de 30ste) dus hij klopt niet echt. ik denk ik zeg het even sorry voor de irrelevantie van het beriht maar ik hoop dat de webcrew het leest.

grt
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.