Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Eigen verantwoordelijkheid 
Pele - 04.04.2006 00:00

Is dit niet de eigen verantwoordelijkheid van activsten, wordt iets gekaapt, of laat je iets kapen?
Overal ter wereld 
ook tegen - 04.04.2006 00:53

Ook op het WSF en ESF zijn er politici als spreker. Soms zelfs zeer prominent. Op de website van het NSF zag ik trouwens dat er ook heel veel activisten van basisbewegingen spreken op het NSF. Dus volgens mij is het niet anders dan op andere of eerdere sociale fora. Er is van alles wat te beleven en dat is de charme van het NSF.
Politiek gekonkel in Nijmegen 
brenda - 03.04.2006 23:30

Deelnemers uit Nederland zijn ondermeer Harry van Bommel (SP), Agnes Jongerius (PvdA, FNV), Frank Kohler (GroenLinks, Milieudefensie), Mohammed Rabbae (GroenLinks, Genoeg is Genoeg) en Diederik Samsom (PvdA) e.v.a.

Waar elders op de wereld de politieke partijen worden uitgekotst op sociale fora, omdat het immers van origine bijeenkomsten zijn voor de buitenparlementaire krachten, huppelen de nederlanders weer ernstig ver achter het globaliseringskarretje aan met dit politiek-geile programma. Uiteraard om de aandacht van de media te trekken, maar de activisten blijven wel weg. Bah, wat een blamage!
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.