Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Jezus, wat een tijdsverspilling 
BobbievanKuifje - 06.04.2006 14:32

Ben ik de enige die denkt dat de opzet en onderwerpkeuze van dit soort documentaires zo dogmatisch als de neten is. Uit Pirates and emperors van Noam Chomsky destilleer ik:
1) Terreur is alleen terreur als het tegen ons gericht is; genoeg blaatschapen die op onze terreur een ander fraai etiket op plakken;
2) Terreur is niet het wapen van de zwakken maar het wapen van de machtigen; Ze hebben de wapens, de propagandamiddelen en de steun van de blaatschapen die bang zijn voor hun baantje.
3) Er zijn mensen die het waard zijn om genoemd te worden en mensen die het niet waard zijn om genoemd te worden.

Waarom besteed IKON daar in gods naam tijd aan? Schuldgevoel. Over straat rollen en doen alsof het belangrijk was in de wereldpolitiek. Bolkestein duikt weer op om te eisen dat de commies schuld bekennen. Sorry, oud links zo belangrijk waren jullie ook weer niet.

P.S. zat Bolkie niet in Indonesie tussen de staatsgreep van Suharto (1965) en de invasie van Oost-Timor (1975). Heeft hij ooit schuld bekend?
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.