Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
eerste gedwongen ontruiming 
piet - 13.04.2006 12:49

"de eerste gedwongen ontruiming in zwolle, ooit. Naast de nieuwigheid voor ons is het ook voor staatschandknapen een nieuwe ervaring... "

misschien komt dat omdat de andere kerel de krakers van het desbetreffende pand gewoon op tijd weg gingen, zoals vorige week ik gebeurt.

dan maak je geen punt....
ja dus? 
B. - 15.04.2006 20:53

Hallo R. Ja ook krakers hebben meestal een papa en mama. Wat een openbaring he! Er is niks raars aan als je papa en mama je helpen met verhuizen hoor. Dat zouden die van jou ook doen. Althans dat hoop ik voor je...
ja hoor hulp is welkom  
code willem - 17.04.2006 14:20

De toekomst zal voor linkse activisten krakerstuig en idioten als jullie weinig brengen, jullie hebben een pleuris hekel aan de staat der nederlanden, jullie denken dat jullie de steun van de bevolking mee hebben, niet wetend dat ondertussen het merendeel van die bevolking jullie uitkotst en dat dit soort idioterie allemaal ten koste gaat van de hardwerkende belastingbetalende burgers die wel op een normale manier huisvesting hebben en die niet zoals jullie stelletje ongeregeld de kantjes er van aflopen door niet te werken maar liever een uitkering van die zelde staat der nederlanden ontvangen, als jullie zo"n hekel aan deze maatschappij hebben waarom emigreren jullie dan niet naar een land als marokko.
haha 
R. - 15.04.2006 18:49

Haha, ik heb alles gezien, het weekend ervoor zijn jullie gewoon opgehaald door jullie pappies en mammies.
Was dat even lachen.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.