Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
waarom zijn er foto's verwijderd? 
a. - 20.04.2006 00:29

"Een aantal foto's waar mensen heel herkenbaar opstaan + een link naar diezelfde fotoreportage zijn weggehaald, indymedia kan niet gebruikt worden om mensen in gevaar te brengen. Gelieve bij het plaatsen van close-ups te zorgen dat mensen onherkenbaar gemaakt worden."

Dit schrijft XX, kennelijk iemand van Indymedia (?) Wat mij benieuwd is of de personen op de foto iets strafbaars uithalen, waardoor publicatie hen eventueel in gevaar kan brengen. In dat geval is het verwijderen van de foto's te billijken, al is het in eerste instantie de verantwoordelijkheid van de fotograaf in kwestie. Maar indien de actievoerders niets verkeerds doen, dan snap ik de verwijdering in het geheel niet en vind ik dat ze terug geplaatst moeten worden. Actievoeren is namelijk geen illegale daad, en iedereen die aan een openbare actie meedoen beseft terdege dat er fotografen en fimploegen aanwezig zijn.
Cohen 
DannyS - 20.04.2006 07:27

Kan iemand mij vertellen of Cohen deze beurs die ipv besloten is en op millitair terein wordt gehouden, had kunnen verbieden?
Zo ja op welke gronden?Zo nee, waarom zijn de opmerkingen van Cohen dan schijnheilig?


> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.