Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Linkse Lente 
fuck Politicans - 29.04.2006 02:32

Zoiets heet dan de Linkse Lente.

Met GroenLinks en de PvdA aan de macht.

"het gaat om wapens" 
ra - 28.04.2006 18:38

voor de volledigheid: het gaat om koninginnedag. Als reden heeft Cohen aangegeven dat "er veel wapens in omloop zijn".

Maar Cohen kunnen we niet echt vertrouwen als het om het bestrijden van wapenzit gaat, of wel? In Amsterdam zitten bedrijven die aan de JSF meewerken (luchtvaart laboratorium) en de defensie banenwinkel... en we hebben de wapenbeurzen ITEC, UDT en Marelec gehad... het gaat hem dus niet om wapens!

Het gaat om de prestatiecontracten voor de politie die hij heeft afgesloten!

Overigens zullen die fouilleeracties heus niet op het Leidseplein zijn (waar het oranje gezeik is) maar op het Mercatorplein.... Kunnen we weer gaan rellen
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.