Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Homo's gediscrimineerd op: www.unieuws.nl 
Diverse slachtoffers - 29.07.2006 13:56

www.unieuws.nl discrimineert homoseksuelen en laat openlijke homohaat op hun blog toe. Homo's worden geweerd en mogen niet bloggen. Ook bloggers die zich kritisch uitlaten over de gang van zaken binnen de Utrechtse politiek wordt een ban opgelegd.

Er is een hetze ontstaan over 2 bloggers.

Dikke Leo en Ome Joop deden meerdere malen verslag van ongeregeldheden binnen de Utrechtse politiek, over de zendmastproblematiek, over discriminatie armoede, en ander kritisch nieuws.

Onder druk van bloggers die een direct en indirect verband hadden met de Utrechtse gemeenteraad, en onder kunstmatig gekweekte klachten (onder verschillende namen via verschillende emailadressen via verschillende proxyservers) zie:  http://directory.ukproxy.com/Web-Based-CGI-and-Perl-Proxy-Servers/

Is 1 man een hetze begonnen. De gevaarlijke demagoog, welke zich manifesteerde onder de namen: Koekje erbij/ Unka/ Koldertrol/ Harry/ etc etc, terroriseerde Dikke Leo en Ome Joop, de 2 beste bloggers.

Daarom kunnen jullie wellicht jullie 'reacties' plaatsen op dit forum.
Het is natuurlijk niet de normale gang van zaken dat homo's maar gewoon gediscrimineerd mogen worden...... openlijk zonder dat er opgetreden wordt.

Het hele betoog kunt u hier lezen:

 http://www.volkskrantblog.nl/bericht/64689
Op deze site ziet u foto's en inside information.

Tevens vragen wij u in opstand te komen tegen de indamming van de vrijheid van meningsuiting.

Bent u tegen rechts geweld, en bent u tegen het feit dat bloggers gediscrimineerd mogen worden: www.unieuws.nl geef daar uw reactie!


(u zult zien dat u snel gebanned wordt als u een kritisch geluid laat horen)

Www.unieuws.nl discriminatoir en geweldadig richting autonome kritische bloggers.




Website:  http://www.unieuws.nl


Website: http://www.unieuws.nl
 
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.