Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Discussie op At5 Forum over kraken 
Tipgever - 31.05.2006 19:24


"De Key spijkert nieuwe manier dicht", klik op de link hieronder.

[Voor wie trouwens de herhalingen van 'Zwart Wit' wil zien of laten opnemen: de Amsterdamse publieke lokale tv zender At5 is niet alleen op de Amsterdamse kabel te ontvangen, maar tegenwoordig ook door het hele land via een aantal (digitale) kabelpakketten. Verder zit At5 digitaal in de ether en dat signaal is met een DVB-T decodertje met abonnement (v.a. 2,65 euro per maand per tv toestel) in een groot deel van de noordelijke Randstad en omgeving uit de lucht te plukken]

Website: http://forum.at5.nl/viewtopic.php?t=6987
 
Discussie op At5 tv over kraken 
Tipgever - 31.05.2006 19:00




Deze week in het At5 programma 'Zwart Wit' discussie over kraken.

Uitzendtijden:

Woensdag 31 mei 19.00, 21.00 en 0.00 uur
Donderdag 17.00 uur
Zaterdag 12.00 uur

"De vier grote steden zijn tegen het verbod op kraken dat de Tweede Kamer wil instellen. Zij zijn bang straks geen stok meer achter de deur te hebben in de strijd tegen leegstand. Is kraken de juiste methode tegen leegstand? Hoe voelt een huiseigenaar zich als hij zijn huis niet meer in kan omdat het bewoond wordt door krakers? En klopt het dat de krakersscène tegenwoordig alleen uit punkers met honden bestaat in plaats van de idealistische krakers van de jaren '80? In ZwartWit de discussie."

Website: http://zwartwit.at5.nl
 
pro kraak 
joop - 01.06.2006 00:48

Het kraken is het probleem niet, dat is immers een marginaal verschijnsel binnen de vastgoedwereld. Het probleem is anti-kraak, dat kost de vastgoedspeculanten inmiddels teveel geld. Door het kraken te verbieden kan het anti-kraken gelijk mee de vuilnisbak in.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.