Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
afwijzing pedoseksualiteit 
tegen uitbanning - 18.06.2006 15:13

volgens 'rebel' en AFA (?) is er in onze samenleving geen ruimte voor mensen die kinderen liefhebben. wat is de volgende stap, homoseksuelen weren? volgens mij is het een extreem-rechts standpunt om pedoseksuelen en andere minderheidsgroeperingen uit te bannen. pedoseksuelen hebben het al moeilijk genoeg in een samenleving die hun seksuele voorkeur, waar ze zelf niet om gevraagd hebben, afwijzen.
Ronald McDonald solidair met pedeaux?! 
Hamish McFap - 19.06.2006 02:14

Op de kleintjes letten
Op de kleintjes letten

Klare politieke ideologie
Klare politieke ideologie

Tandheelkunde weer terug in het Ziekenfonds!
Tandheelkunde weer terug in het Ziekenfonds!

Dit moet toch kunnen in een open democratie?

E-Mail: info@martijn.org
Website: http://www.martijn.org
 
schandalig 
moeder - 18.06.2006 18:10

Als 'toeschouwer' van dit gebeuren wil ik toch even mijn reactie plaatsen.Ik heb ook mijn handtekening gezet en heb daar geen moment spijt gehad.Deze personen waren,los van hun politieke voorkeur,bezig met een goede actie die ondersteund zou moeten worden.Schandalig wat de 'anti'-facisten hier uitgevreten hebben,onschuldige personen aangevallen en handtekeningzetters vernederd.
filmpje 
bystander - 18.06.2006 23:15

Van een kennis die sommige NA mensen kent hoorde ik dat er filmpjes met zo'n minirecorder zijn gemaakt van de AFA mensen die niet bepaald "geweldloos" opereerden,
Tevens lees ik op de NA-site dat ze aangifte hebben gedaan en daarna weer gewoon verder zijn gegaan met handtekeningen verzamelen.
Een niet zo slimme actie van AFA dus

Bystander
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.