Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Eindelijk toewerken naar Zwols cultuurbolwerk 
Paul - 18.06.2006 19:39

Als Zwollenaar heb ik met veel genoegen het bericht gelezen over de kraak van de F. Bolstraat 25 in Zwolle. Het wordt echt tijd dat in Zwolle een waar cultuurbolwerk van de grond komt. De kraak van dit fantastisch mooi gebouw verdient zeker een compliment en alle steun want er is een hoop werk aan de winkel nu. Het pand oogt als een locatie waar uiteenlopende culturele activiteiten gehouden kunnen gaan worden, waar nu totaal geen plek voor is in conservatief Zwolle.
gefeliciflapstaard 
j. amsterdam - 18.06.2006 16:38

mooi pand, hoe groot is het?

gefeliciteerd met jullie nieuwe stulpje en veel succes.

j.
toch niet amsterdam 
kraakverbod - 18.06.2006 20:31

hee, dacht ik even dat ik een kraak in de amsterdamse pijp zou hebben gemist blijkt het in zwolle te zijn. Ziet er vet uit. Wij zijn benieuwd naar hoe het gaat, juridikafkacratisch enzo.

E-Mail: kraakverbod@squat.net
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.