Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
bij alle kopij 
linkerd - 10.07.2006 14:05

@ domela: die bijdrage staat nog op Indymedia, alleen niet langer op de hoofdpagina maar hier:

 http://www.indymedia.nl/nl/2006/07/37628.shtml


waar is kritisch stuk dat elders stond ?? 
domela - 10.07.2006 13:31

iemand plaatste een kritisch stuk dat door teveel zuipen niet eens werd opgemerkt dat nazi's foto's van slapers aan het maken waren? vind het niet netjes dat het is verwijderd. zelf vond ik ook nogal asociaal om overal glas kapot te gooien en zo raakt zo'n aktie in zichzelf gekeerd ipv naar buiten doe. vind dus dat indy dat kritisch stuk terug moet plaatsen. was bij appelscha PL laatst; eens te meer duidelijk dat domela dat niet voor niets zei van die drinkende arbeider die niet denken. vervang arbeiders door aktivisten en het klopt weer. ben niet van de blauwe knoop ofzo, maar was het nu aktie of zuipfeest?
het klopt dat er neo nazi's op de dam waren 
domela - 10.07.2006 17:32

tja.. jammer dat die link naar het kritische stuk over nazi's op de dam nu in de ruis staat...
ik bespied die rechtsextremisten regelmatig en nu ook om te zien of het klopt wat die persoon zei over nazi's op de dam en inderdaad is het zo dat op stormfront er melding van wordtgemaakt.

ik ga hier geen link naar stormfront plaatsen maar er staat dus dit;

"Ik was vanacht op de dam, waar ik o.a. wat mooie foto's heb genomen van mensen.
Toevallig kwam ik er al één op het net tegen."

voor wie bij dat tuig wil gaan kijken mijn advies is om met een proxyserver te gaan en je vind het onder het topic 'antifaborrel' - want dat vinden ze dus ook heel interessant om daar even foto's te komen maken - en dat topic staat dan onder forumonderdeel 'aktivisme en politiek'
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.