Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
dah 
duh - 10.07.2006 17:19

Quote: "komt een medewerker van de Grachtenkrant, het lokale kraaksuffertje, met z'n typmachine erbij zitten"

In ieder geval een suffertje dat tenminste nog GEDRUKT wordt!
Digitale bladen zijn FAKE!
GraKra en RaVa 
piet pret - 10.07.2006 18:19

Jop en anderen storen zich er kennelijk aan dat Ravage de Grachtenkrant het 'lokale kraaksuffertje' noemt. Hahahaha! Bij de GraKra zijn ze vereerd, neem dat maar van mij aan. Kennelijk hebben we hier te maken met importkrakers die niet weten dat de GraKra en Ravage elkaar altijd in de haren vliegen met dit soort typeringen over en weer. Dat hoort erbij als water bij de vis. Waar is de humor gebleven in krakersland?
Beetje dom 
Dag - 10.07.2006 17:59

Beste Duh, als je van mening bent dat digitale 'bladen' fake zijn, waarom maak je dan gebruik van Indymedia?
Typisch Ravage 
Schone Slaapster - 10.07.2006 18:08

Voor Ravage is hun eigen ego toch veel belangrijker dan de mensen waar ze over schrijven. Die vinden ze niet de moeite om naar te luisteren.
Jop... 
Uberlex - 10.07.2006 16:27

Er zijn meer hondjes die Fikkie heten. Dat jij (JoP) dat niet gezegd heeft hoeft nog niet te betekenen dat degene die dat wèl gezegd heeft, geen JoB heet...
tsst........... 
jop damslaper - 10.07.2006 14:37

lekker geschreven artikel hoor en leuk dat ravage gekomen is, maar ik hoop dat ravage niet aan andere mensen net zulke verzinsels toeschrijft als aan mij.. wat een onzin, ik heb geen moment gezegd dat er meer damslaap acties komen (en ook niet dat ze er niet zouden komen) en heb nooit wat gezegd over de wel willenheid van de burgemeesters van andere steden. De reden dat deze actie zo'n succes was was juist dat we geen moment hebben opverlegd met smeris of burgemeester maar ze geconfronteerd hebben met een onbeheersbare chaos die als ze die niet zo benaderde zoals ze gedaan hebben geheid was uitgelopen in een rel.
En ook fijn om te zien dat mensen die de moeite nemen om ter plekke een krantje in elkaar te draaien en nog om 2 uur s' nacht te gaan drukken worden weg gezet als een lokaal suffertje.
nee met dat journalistieke nivo van de blamage word het nooit wat.
Iets teveel bessenjenver gehad?



E-Mail: damslapers@squat.net
Website: http://squat.net/damslapers
 
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.