Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
te triest voor 
Zapatalatina - 03.08.2006 00:40

Waarom laat indymedia deze fascistische oppertunisten,die niets lievers willen dan Cuba weer herstellen als amerikaans gok paradijs hier posten! Heerlijk die leedvermaak.... Weg met deze kloothommels! Er gebeurd ff wat met Fidel en deze mensen nog zo achterlijk ook om er gelijk op te aarsen , net als of een systeem uit 1 persoon bestaat.. Hoe het ook wil brengen, geen enkel systeem bestaat op die manier, en zeker niet op Cuba. Cuba, met al zijn gebrekken, heeft meer voor volkeren in latijns amerika en wereldwijd betekend dan die pragmatische politici hier in Nederland. Zoek een leven in zinvol activisme en laten die CNV, D66 en Pax Christi aanhangers die het zo nodig vinden het fragile Cuba kapot te schopen lekker een keer al onze gebrekken aan het thuisfront oplossen.

Met Vriendelijke Groet!
~een solidaire autonoom




Partijpolitiek geleuter op Indymedia? 
Karl Marx - 02.08.2006 22:30

Herinner me vaag dat het niet de bedoeling is dat er partijpolitiek geleuter op Indymedia geplaatst zou worden. Stond er niet zoiets in de spelregels?
Bovenstaand bericht over Kameraad Fidel is afkomstig van de Nieuwe Communistische Partij van Nederland (als ik het goed begrepen heb aan de hand van het emailadres). Dat gaat om het laatste partij-reservaat voor hardcore commies.
Kan dat čn dit bericht svp weg?!
Geen glas nost in Cuba te krijgen? 
Huber Mattos jr. - 02.08.2006 22:12

Fidele Leider
Fidele Leider

Handen af van Cuba, si?
Handen af van Cuba, si?

Havana, 19 april 2003 - In de afgelopen dagen hebben we met verbazing en pijn gezien dat onder lasterlijke verklaringen tegen Cuba de handtekeningen stonden van zeer bekende leden van de anti-Cubaanse propagandamachinerie, met namen van sommige zeer geliefde vrienden.

Tegelijkertijd werden door anderen, niet minder geliefd door het Cubaanse volk, verklaringen uitgegeven, waarvan wij denken dat ze het gevolg zijn van op grote afstand verkeren, desinformatie en het trauma van gefaalde socialistische experimenten.

Hoewel het zeker niet de intentie van deze vrienden was, zijn de teksten gebruikt in de campagne die bedoeld is om ons te isoleren en de weg vrij te maken voor Amerikaanse agressie tegen Cuba.

Ons kleine land wordt vandaag meer dan ooit tevoren bedreigd door de Amerikaanse supermacht, die poogt een fascistische dictatuur op wereldschaal op te leggen. Om zichzelf te verdedigen was Cuba gedwongen om zeer krachtige maatregelen te nemen, wat zij in wezen niet wilde. Cuba kan niet beoordeeld worden op basis van deze maatregelen, wanneer zij uit hun context worden bezien.



E-Mail: info@ncpn.nl
Website: http://www.dewaarheid.nu/mei01/vs_cuba.htm
 
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.