Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Bin Laden video 
Peter - 08.09.2006 03:58

En die video op Al Jazeera waarop Bin Laden met twee later kapers de aanslag bespreekt zijn ook vals? Triest hoe sommige mensen simpelweg de waarheid aanpassen zodat hij met hun verwrongen denkbeelden spoort.
Complot 
PietSnot - 08.09.2006 11:42

Alex: "En zo werd het bestaan van de CIA-gevangenkampen door de meeste media ontkend, tot een complottheorie gebombardeerd..."

Ach, wat een onzin. Nu zit je de werkelijkheid geweld aan te doen, want het bestaan van die kampen werd helemaal niet door de media ontkend. De media heeft er uitvoerig over geschreven en gezocht naar bewijzen voor het bestaan van die kampen. Dat ze die niet direct vond, kun je ze niet kwalijk nemen.

Je moet inderdaad niet alles wat de media voorschotelt slikken voor zoete koek. Maar ook jouw verhalen neem ik met een flinke korrel zout.
die laatste video's lijken inderdaad nep 
VAB - 08.09.2006 05:16

Kan Al Qaida nu ook al tijdreizen?
Kan Al Qaida nu ook al tijdreizen?

@Peter en alle anderen die dit lezen, met name journalisten:

Zie  http://www.vkmag.com/forums/viewthread/4919/P0/ , onderaan en verder. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
E.e.a. zal waarschijnlijk afkomstig zijn van de CIA of de propaganda-afdeling van het Pentagon, eufemistisch genaamd het "Media Engagement Team". Een "team" van minstens 1200 man sterk... google het maar eens.


Website: http://www.st911.org
 
Waarheid....... 
Jan Klaassen - 08.09.2006 05:19

Door alle onzin heen zal nooit de waarheid achterhaald (kunnen)worden.

Fantasten? 
alex - 08.09.2006 11:03

@Peter:

Gelukkig geloof jij in de feiten en bewijzen die ons gepresenteerd worden door de autoriteiten, met als spreekbuis de door ons allen oh zo gewaarde massamedia. Bijvoorbeeld feiten over de aanwezigheid van kernwapens in Irak, waar we maandenlang mee geteisterd werden, en die hebben geleid tot de oorlog met Irak (foutje, bedankt!). En zo werd het bestaan van de CIA-gevangenkampen door de meeste media ontkend, tot een complottheorie gebombardeerd...

Deze zoveelste 'videoboodschap' wordt qua timing op een wel erg interessant moment verspreid, rond de vijfde 9/11 herdenking en temidden van het internationale tumult over het bestaan de de CIA-gevangenkampen. Waarheidzoekers, de media noemen hen liefkozend 'complotdenkers', komen veelal ook nu weer met veelal grappige verklaringen, maar hun intentie is tig keer onschuldiger dan die van de Amerikanen. Open je ogen.
domheid 
Peter - 08.09.2006 06:22

Ik ben altijd weer verbijsterd door de domheid van de argumenten van de 9/11 fantasten. Er zitten dus 1200 man op de pentagon-afdeling die de video heeft gemaakt. En geen van hen heeft eraan gedacht dat het misschien niet zo'n goed idee is om een foto van de brandende toren op de achtergrond te laten zien, voordat de aanslag gepleegd is?


> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.