Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Antifa 
NN - 14.09.2006 17:23

Niet demonstreren, wat is dat voor een slappe handdoek mentaliteit!

Wat een gelul!

Geen gelul over pacifisme, geen genade voor facisme!

NVU site: "Arnhem" 
pek en veren - 14.09.2006 23:30

Volgens de nvu site is het in arnhem. dit is al overgenomen op stormfront.
nadelen zijn er ook 
nn - 14.09.2006 15:13

ik vraag me af of het wel zo goed is om een tegendemo te houden. uit ervaring weet ik dat tegendemo's vaak tot ingrijpen van politie leidt, waar de landelijke pers maar al te graag (tot nu elke keer) op afkomt en dat is niet in het voordeel van ons, maar in dat van de neonazi's, die maar al te graag aandacht willen. De laatste keer (en volgens mij ook de enige keer), dat er geen tegendemo's waren, zijn de nazi's niet op het journaal ofzo geweest. Dat was een slimme zet van de afa en ik hoop dat ze dit doorzetten.

(als je wel iets wilt doen, dan zal ik niet te opvallend, met een klein groepje uit de omgeving, flyers uitdelen, met daarop een korte uitleg wat dit is en dat de venloose gemeente een nazi-demo gewoon toelaat ofzo. E.v.t. kan je ook uitleggen waarom er geen tegendemonstratie is (omdat de politie dan dwars gaat zitten en bladiebladiebla), maar ik weet niet of omstanders op die laatste uitleg zitten te wachten.
dus.... 
frisse vent - 14.09.2006 23:17

sharps, skinheads, redskins, ARA, AFA, kaalkoppen, piercinghoofden, pubers, neo-nazi's, crusts, gabbers, fortuynisten, antifascisten.... al die subcultuurtjes, ik zie door de bomen het bos niet meer!

Ach ja, 't zijn in ieder geval allemaal outcasts die nog steeds een beetje boos zijn omdat ze altijd als laatste met gym werden gekozen enzo. De manier om dat te verwerken is dan boos zijn op de wereld, een beetje knokken, wat politieke meninkjes d'r bij.... Allemaal boos op 'het systeem', zonder daar serieus over in discussie te willen....

Zolang ze alleen maar met elkaar vechten vind ik 't prima!
tja... 
tja... - 14.09.2006 17:12

door folders uit te delen zit je ze ook dwars het is maar net hoe je het ziet...
Antifa discussie 
NN161 - 14.09.2006 17:53

 http://www.antifa-potral.net


hier kun je discuseren over tactiek en andere antifa dingen en onderwerpen




ARA nooit 
sharp - 14.09.2006 20:41

een echte sharp zal nooit als een marionet door de reds of nazis laten gebruiken.

zero tolerance for nazis and commies
Onzekere plek 
Atari Teenage Riot - 14.09.2006 18:19

De nazi's op Strontfront zeggen dat ze niet naar Venlo gaan. Hou dus een slag om de arm!!!! Maakt voor de rest niet uit toch, waar ze ook hen gaan wij zullen er zijn!!!!!!! Simpel, dag vantevoren indymedia checken, in de trein of je auto stappen en hupsakee!!!

Venlo, apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Amsterdam, Nijmegen, Kerkrade, Eindhoven, Groningen, Leeuwarden, Goes, Haarlem, whereever they go we will be there!!!!
wtf 
antifascist - 14.09.2006 23:53

Frisse vent, als het je niet intreseerd hoef je ook niet op deze site te komen en al helemaal geen mededeling te doen, word namelijk niet erg op prijs gesteld.
stop neo-nazi's! 
Antifa - 14.09.2006 15:33

hebben jullie ook een plek waar verzameld wordt?

dat de politie en media zo reageren doet niks af aan de noodzaak om die nazi's dwars te zitten!
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.