Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Verdonk,nu ook voor kinderopvang 
wyb - 26.09.2006 20:44

Verdonk brengt het nieuwe verkiezingsprogramma van de VVD vast in praktijk. Gratis Kinderopvang
stop verdonk erin 
F.E.M.medewerkster - 27.09.2006 21:39

de enige goede oplossing is verdonk en de rest van dat rattennest eens erin te stoppen. Ze zouden na een half uur om genade smeken. In een Nederlandse cel zitten kan je ernstig ziek maken en je voelt je na enkele uren al behoorlijk verzwakt. Overleeft een kind dat wel? Op de lange termijn geeft dit zeker schade. En dan nog het trauma dat dit kind levenslang met zich mee moet dragen. Geen nachtrust meer en geen vertrouwen, levenslang. Dat is wat Nederland dit kind geeft. Dit gaat tegen de rechten van de mens en het kind in. Eigenlijk zou iedereen de Chinese ambasade moeten schrijven dat deze bezwaar moet maken omdat Nederland de mensenrechten met de voeten treed, niet dat china dat ooit durft te zeggen want alleen de westerse wereld mag bezwerend met een fingertje op de zere plek van mensenrechten wijzen, maar in ieder geval komt de boodschap dan over. Aan de andere kant weet ik niet wat dit teweeg brengt naar dit gezinnetje toe, wat china dan doet als zij terug keren. Weet iemand meer over de gebruiken in China? In ieder geval moet er opvang komen in China om dit trauma bij dit kind te verzachten. Iemand suggesties?
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.