Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
spreeksteen wil aandacht 
Kees - 01.10.2006 12:07

Die spreeksteen is een tamelijk zielig project, dat ooit lokaal in Amsterdam alleen enige aandacht trok omdat de organisatoren een enorme bak geld subsidie vroegen (en kregen). Want het ging niet alleen om een betonblok in het park, maar er moest ook een hippe website bij, en - dat spreekt - een leuk salaris voor de initiatiefnemers. Vervolgens heeft niemand meer enige aandacht voor deze onzin opgebracht, behalve dan de uitgebluste D66-politici die op de grijze kubus gezet werden.
Door die (*piep*) M. Smit uit te nodigen hopen ze waarschijnlijk op een schandaaltje en media-aandacht. Overigens geen reden om die Smit NIET te taarten natuurlijk.
mooi 
haha - 01.10.2006 14:41

beter had het niet gekund toch?
solidariteit 
nn - 30.09.2006 19:47

Sorry, maar als iemand tegen bepaald overheidsbeleid is, en dat beleid is opgezet vanuit het idee dat er financiële solidariteit moet zijn, dan betekent dat niet dat die persoon tegen solidariteit tussen mensen is. Alleen dat die persoon er tegen is dat de overheid dat regelt.

Ik probeer zeker niet Michiel Smit te verdedigen hoor, maar dit ("hij is gewoon tegen solidariteit tussen mensen") is echt een drogreden van het zuiverste soort.

@kees 
ap - 01.10.2006 12:56

Goh, een HIPPE website, en een SALARIS, wat ongelooflijk FOUT....

Doe even normaal zeg. Als je die Spreeksteen niks vindt, kom je toch niet? Dat is nou vrijheid. Ik kom er graag, en heb er nog nooit uitgebluste D'66-er gezien. Wel bijvoorbeeld Mei Li Vos en andere inspirerende mensen. Als jij bijvoorbeeld iets vernieuwends of opzienbarends te vertellen had, iets wat tot discussie kan leiden, kun je daar vast ook terecht.

Als anarchisten tegenwoordig alleen maar aan "axie" kunnen denken, en nooit eens debatteren of een toespraak houden, dan ben ik bang dat dit meer zegt over de actievoerders dan over hun tegenstanders...

Taarten? Grow up.
Tssss... Tsss.. Tsssss... Demagoogjes toch! 
John - 30.09.2006 23:27

"Een aantal mensen uit de buurt is daar helemaal niet mee opgezet"...

Die is altijd leuk. Is er een kraakpand in de buurt?
jawel 
s - 01.10.2006 14:48

Het had wel beter gekund, bijvoorbeeld door hem niet uit te lachen maar door met hem te discussiëren... en al die politie-inzet, dat had ook wel beter gekund...
waar was JIJ dan Spekkie? 
Luca Zanetti - 01.10.2006 19:16

Lekker dat je eventjes komt schelden Van Gool; je schitterde door afwezigheid vanmiddag...
Ik wil graag respect betogen voor de heer H. Schaft, die als een van de weinige antifascisten vanmiddag liet merken dat daadwerkelijk had nagedacht over wat hij kwam vertellen. Ik mag het misschien niet met hem eens zijn, maar vind hem daarentegen zeker een waardevol spreker.
Minder waardevol vind ik hen, die geen ander geluid dulden dan dat door eigen parochie gepreekt wordt; Had Michiel Smit vandaag zijn verhaal kunnen doen, dan had zijn betoog met argumenten verworpen kunnen worden.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.