Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
maatregelen 
Marconi - 08.10.2006 04:29

Ach... dat aardappel-etende goedgelovige burgerlijke Hollandse klootjesvolk, dat accepteert toch alles wat van boevenaf is opgelegd.
In andere landen gaat het er wel eens anders aan toe; wet of geen wet, als het volk er geen zin in heeft, trekken ze die rommel zelf van het dak, net zo vaak als nodig is, of tot het bedrijf zich bedenkt.

Ander puntje: Als het een gewapend betonnen gebouw betreft, is dit voorzien van metaal en verbonden met de aarde. Binnenin heb je dan een "Kooi van Faraday":
 http://nl.wikipedia.org/wiki/Kooi_van_Faraday
Maar dan moet je wel alle ramen van tralies, of fijn kippengaas, voorzien (uiteraard ook geaard). Ook handig om pedofielen buiten te houden en om spijbelen tegen te gaan.
Met een kooi van Faraday, kan die straling dan geen enkel effect meer hebben. Ik lees nu zelfs voor het eerst in die WikiPedia link, dat mensen dan zelfs gedesorienteerd kunnen raken bij GEBREK aan straling!
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.