Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
stemmingmakerij? 
vikki - 04.10.2006 14:02

Nou, dit is typisch weer zo'n ronkende IS-tekst. Uit het bericht van de Leeuwarder Courant maak ik op dat de persoon in kwestie de enige is die beweert dat de houding van de artsen tegenover hem wordt veroorzaakt door zijn politieke voorkeur. De artsen ontkennen dit. De waarheid zal wel ergens in het midden liggen.
@ vikki 
Bas - 04.10.2006 16:38

Het klopt dat de artsen ontkennen dat de politieke activiteiten van Tariq Shadid een rol spelen, maar de directeur van het ziekenhuis geeft wel toe dat er "de afgelopen jaren regelmatig gesproken is over de privé activiteiten van Shadid, maar in de sfeer van hoeveel tijd is er mee gemoeid in relatie tot het werk" (zie link naar IKON).

Tariq Shadid mocht van de directie niet werken hangende het onderzoek van de inspectie. Volgens de IS blijkt uit het raport van de inspectie dat Tariq Shadid niets verweten kan worden op het gebied van medisch handelen of communicatie. Als er eigenlijk geen reden was voor een onderzoek dan is was dit een erg achterbakse manier om een collega/werknemer te parkeren. De petitie is een oproep aan de inspectie om zich niet te laten gebruiken door mensen die een onderlinge ruzie uitvechten.

Je hebt gelijk dat we niet blind moeten varen op de visie van Tariq Shadid of de IS, maar de petitie is wat mij betreft voldoende voorzichtig geformuleerd.

Website: http://www.axci.nl/axci/index.php?ln=ned&show=petitie&id=95
 
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.