Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
AUB niet rellen! 
MichielSmit.com team - 13.10.2006 22:31

Heren en dames,


We weten dat het moeilijk is, maar toch willen we iedereen vragen die zondag komt om Michiel rustig uit te laten praten. Als iedereen weer gaat rellen/geluid maken, dan krijgt hij zijn zin en dan word het weer breeduit in de media behandeld, precies wat hij wilt, zodat hij later kan schreeuwen dat hij geen vrijheids van meningsuiting heeft. Laat Michiel praten en discussieer met hem, want daar kan hij totaal niet tegen (dan gaat hij zweten, fouten maken en stotteren). Dus nogmaals: Laat Michiel alsjeblieft uitpraten, ook al is het een racist. Daarna kun je hem pakken op zijn standpunten!


Het MichielSmit.com team
Opruiend MS.com 
Stootijzer - 14.10.2006 08:17

Moderatortje je zit te slapen! Direkt verwijderen deze fassistiese oproep tot dialoog van MS.com. DOOD moeten ze!

E-Mail: Stootijzer@planet.nl
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.