Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Discotheek The Wall in Weelde is gabber-honk 
Paul - 15.10.2006 14:02

Artikel in Belgische krant De Morgen


Concert Blood & Honour in Weelde zonder incidenten verlopen


Het Blood&Honour-concert in discotheek The Wall in Weelde, deelgemeente van Ravels, is zaterdag zonder incidenten verlopen.

Naar schatting 2.000 aanhangers van het extreemrechtse gedachtengoed kwamen opdagen voor het optreden van een vijftal bands. De organisatie van de 'Ian Stuart Memorial' vond plaats in discotheek 'The Wall' in Weelde, op de grens met Poppel. De discotheek staat bekend om wekelijks 'gabbers' over de vloer te krijgen. Zaterdagavond daagden er ruim 2.000 skinheads op vanuit heel Europa. De organisatie van het concert was in handen van Duitse neonazi's. Het concert is zonder incidenten verlopen. De laatste bussen zijn omstreeks 04.15 uur vertrokken. "Alles is inderdaad rustig gebleven", zegt plaatsvervangend burgemeester Jozef Coppens (CD&V). "We waren in allerlaatste instantie getipt over het concert en hebben dan onmiddellijk de nodige veiligheidsmaatregelen genomen. Het is positief dat het in alle sereniteit is verlopen, maar dat is dan ook het enige positieve aan heel het gebeuren. (WDM) (Belga 12:27)

 http://www.demorgen.be/telex/?news=B348142

> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.