Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Fuck Politics! 
vikki - 16.10.2006 15:16

Mijn hemel, wat is er nog over van het anarchistische en 'fuck politics' karakter van Eurodusnie, als men zich toelegt op dit soort ideoterie?
succes 
bvdbos - 16.10.2006 18:38

Ik heb me, als buitenstaander uit het zuiden van het land, al vaker verwonderd over het Leids stadsbestuur (en heb dit ook aan hen kenbaar gemaakt). Een goede zaak dat de bestuurders verantwoording af komen leggen. Om even twee zaken in herinnering te roepen:
 http://www.indymedia.nl/nl/2006/09/39031.shtml
 http://www.indymedia.nl/nl/2006/05/36172.shtml
de weg kwijt 
rende - 16.10.2006 16:19

Als ik het programma aanschouw is er sprake van de wederopstanding van Keer het Tij. Ze zijn daar in Leiden helemaal de weg kwijt.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.