Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Sta paraat??? 
D.A.R.E. - 23.10.2006 22:35

Wat hier niet wordt vermeld is dat e.e.a. te maken heeft met drugs. Zie o.a.:  http://indymedia.nl/nl/2006/10/39768.shtml
d.a.r.e. to fight equal fights! 
countozzie - 24.10.2006 00:06

okee 15 planten gevonden... hoeveel planten is legaal in belgie??? hoeveel mensen woonden er?

en alsjeblieft hou op met je oorlog tegen drugs!

echt heel flauw.


irrelevant 
be - 23.10.2006 23:24

Bij de inval van de politie, was het duidelijk dat het drugsverhaal als excuus werd gebruikt. Een 'professionele wietplantage' is gewoon praktisch niet haalbaar in het kraakpand, en ieder weldenkend mens weet dat ook. Bovendien heeft de politie ook veel dingen in beslag genomen die in de verste verte niets te zien kunnen hebben met de vermeende drugshandel. Het parket heeft ook achteraf in de pers zijn verhaal moeten afzwakken en de mainstream pers heeft ook gelachen met de belachelijk kleine vangst.

De dreigende ontruiming heeft eigenlijk ook direct niets te maken met de politie-inval (behalve dat die inval een training was voor de politie voor de echte ontruiming). De 'eigenaar' is al verschillende jaren bezig met zijn bouwaanvragen goedgekeurd te krijgen. En nu ze die verzwakt hebben tot enkel 'interne werken', gaat het er wel doorkomen.

De 'drugs' zijn dus helemaal niet relevant voor de werking van Villa Skwattus Dei en ook niet voor de ontruimingsdreiging.
drugs 
dare - 23.10.2006 23:27

15 cannabisplanten hebben 15 keer iets te maken met drugs.
Jammer dat je dat niet wil accepteren. Blow je zelf?

Daarbij is het geen stok om mee te slaan (en laat die hond met rust, die heeft niks met het hele gezegde te maken). Het is een feit dat er drugs in het pand was.
desinformatie 
jan - 23.10.2006 22:55

probeer je te desinformeren? "Achteraf konden we lezen in de krant dat de politie zei de krakers ervan te verdenken een ‘professionele cannabisplantage’ te bezitten. Het enige wat gevonden werd waren 15 cannabisplantjes en uiteraard niets dat op drugshandel wees. "

jaahaaa het heeft wat te maken met drugs, als je een stok zoekt op een hond te slaan...
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.