Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
treinreis 
forens - 07.11.2006 21:40

Maandagochtend 6 uur zat ik als forens in een stille coupe vanuit Utrecht. Een meisje van 19 (hoorde ik later) stapt de trein in en begint zo hard te praten dat de hele trein het hoort over de kraak op 3 nov en dus ook op maandagochtend 6 nov van de biltsrata 18. Haar vriend heet Alex en schijnt op de biltstraat 18 te willen wonen. Op dat moment is de politie nog niet langs geweest.
Vraag me af of het de bedoeling is om volledig verslag te doen van een kraak in de trein waar iedereen het kan horen.....ik dacht dat je als kraker je mond daarover zou houden
vraagej 
jp - 06.11.2006 16:35

waarom wordt de naam van de wijkagent zo expliciet genoemd?

> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.