Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Voor vreedzaam protest! 
Marcel - 09.11.2006 13:17

Pardon?! Wij moeten nadenken?! Wij moeten ons schamen als we uit protest tegen de volslagen nutteloze en afschuwlijke slachtpartij van vorige week een bebloede vlag van het verantwoordelijke land meedragen, omdat op dezelfde dag achtenzestig jaar geleden Reichspogromnacht in Duitsland was?! En dus beschuldig je ons van antisemitisme, terwijl die vlag nota bene van een joodse vrouw uit Israel afkomstig is, een vrouw die blijkbaar nog wel een hart heeft. Luister, Israel is een land, een land met een regering, en die regering maakt besluiten. Het besluit om zomaar een woonwijk te bombarderen, daar wordt tegen geprotesteerd. Niet omdat we tegen het joodse volk zijn. Ik vind het persoonlijk echt stuitend en weerzinwekkend dat je op dit moment weer de antisemitische kaart trekt en ons vervolgens ook nog eens van ongevoeligheid beticht omdat we geen rekening houden met iets dat 68 jaar geleden heeft plaatsgevonden, terwijl op dit ogenblik kinderen in ziekenhuizen liggen zonder benen en mensen bij het graf van hun familie staan. Bah!
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.