Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
meer 
t - 24.11.2006 21:47

Het lijkt me goed als de 'vrienden van Sévèke' eens reageren op dit spookverhaal.
Typisch Telegraaf 
Zucht - 24.11.2006 11:24

Eigenlijk moet je er ook geen aandacht aan geven, maar de berichtgeving in de telegraaf is gewoon walgelijk. (Wat natuurlijk ook te verwachten valt.) Het toont ook totaal geen respect voor de familie en vrienden voor Seveke.

Waar Fortuyn en van Gogh na hun dood heilig worden verklaard in alle media (ze hadden immers iets op gang gebracht), word Seveke genadeloos afgezeken. Extreem-links, eigen schuld, Peter Siebelt die het allemaal een beetje gaat inwrijven. Te ziek voor woorden gewoon.

Doe ook geen moeite om de commentaar bij de artikelen van de telegraaf te lezen. Allemaal misselijk makend.
jeezus 
B.Lad - 24.11.2006 09:17

Dat is wel het meest ernstige teken dat ze helemaal dood zitten: het rankuneuze extreemrechtse orakel Siebelt als deskundoloog raadplegen. Hem kennende is hij zelf met dit verhaal tond gaan lopen blaten bij Telegraaf en Elsvier. Bovendien is het stokoud nieuws dat Louis aan dat boekje gewerkt had.
Psychopathologie 
M - 24.11.2006 14:40

Alleen de bovenstaande stukken lezende,
is de eerste vraag die in mij opkomt de volgende:
Is Peter Siebelt de dader?
Stom en simplistisch misschien, maar zoals gezegd, het eerste dat in mij opkomt. Misschien even aan die andere Peter vragen die van rrrrr de Vries,
kost wellicht wat zelfoverwinning maar dan heb je wel een lelijkerd die zich vastbijt in de zaak.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.