Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Wanneer niet ook tegen de ChristenUnie 
Peter - 31.01.2007 14:06

Waarom zoveel aandacht aan de vrij marginale SGP terwijl hun geloofsbroeders van de ChristenUnie zelfs in de regering komen. Deze partij is veel gevaarlijker omdat ze z.g. "netjes" overkomen, terwijl ze als een ware wolf in schaapskleren wel gaan tornen aan homorechten en vrouwenrechten wanneer ze aan de macht komen.

Wanneer wordt daar de subsidie eens van stop gezet (mensen die de bijbel niet als grondslag accepteren kunnen niet lid worden, waardoor niet-gelovigen en andersgelovigen uitgesloten worden).

Wanneer wordt de anti CU opgericht?

> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.