english
nederlands
Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> contact > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Zoek

 
Alle Woorden
Elk Woord
Bevat Media:
Alleen beelden
Alleen video
Alleen audio

Dossiers
Agenda
CHAT!
LINKS

European NewsReal

MDI klaagt Indymedia.nl aan
Rechtszaak Deutsche Bahn tegen Indymedia.nl
Onderwerpen
anti-fascisme / racisme
europa
feminisme
gentechnologie
globalisering
kunst, cultuur en muziek
media
militarisme
natuur, dier en mens
oranje
vrijheid, repressie & mensenrechten
wereldcrisis
wonen/kraken
zonder rubriek
Events
G8
Oaxaca
Schinveld
Schoonmakers-Campagne
Hulp
Hulp en tips voor beginners
Een korte inleiding over Indymedia NL
De spelregels van Indymedia NL
Hoe mee te doen?
Doneer
Steun Indymedia NL financieel!
Rechtszaken kosten veel geld, we kunnen elke (euro)cent gebruiken!

Je kunt ook geld overmaken naar bankrekening 94.32.153 tnv Stichting Vrienden van Indymedia (IBAN: NL41 PSTB 0009 4321 53).
Indymedia Netwerk

www.indymedia.org

Projects
print
radio
satellite tv
video

Africa
ambazonia
canarias
estrecho / madiaq
kenya
nigeria
south africa

Canada
hamilton
london, ontario
maritimes
montreal
ontario
ottawa
quebec
thunder bay
vancouver
victoria
windsor
winnipeg

East Asia
burma
jakarta
japan
manila
qc

Europe
alacant
andorra
antwerpen
armenia
athens
austria
barcelona
belarus
belgium
belgrade
bristol
bulgaria
croatia
cyprus
estrecho / madiaq
euskal herria
galiza
germany
grenoble
hungary
ireland
istanbul
italy
la plana
liege
lille
madrid
malta
marseille
nantes
netherlands
nice
norway
oost-vlaanderen
paris/île-de-france
poland
portugal
romania
russia
scotland
sverige
switzerland
thessaloniki
toulouse
ukraine
united kingdom
valencia
west vlaanderen

Latin America
argentina
bolivia
brasil
chiapas
chile
chile sur
colombia
ecuador
mexico
peru
puerto rico
qollasuyu
rosario
santiago
tijuana
uruguay
valparaiso

Oceania
adelaide
aotearoa
brisbane
burma
darwin
jakarta
manila
melbourne
oceania
perth
qc
sydney

South Asia
india
mumbai

United States
arizona
arkansas
atlanta
austin
baltimore
big muddy
binghamton
boston
buffalo
charlottesville
chicago
cleveland
colorado
columbus
danbury, ct
dc
hampton roads, va
hawaii
houston
hudson mohawk
idaho
ithaca
kansas city
la
madison
maine
miami
michigan
milwaukee
minneapolis/st. paul
new hampshire
new jersey
new mexico
new orleans
north carolina
north texas
nyc
oklahoma
omaha
philadelphia
pittsburgh
portland
richmond
rochester
rogue valley
saint louis
san diego
san francisco
san francisco bay area
santa barbara
santa cruz, ca
seattle
tallahassee-red hills
tampa bay
tennessee
united states
urbana-champaign
utah
vermont
western mass
worcester

West Asia
armenia
beirut
israel
palestine

Topics
biotech

Process
discussion
fbi/legal updates
indymedia faq
mailing lists
process & imc docs
tech
volunteer
Credits
Deze site is geproduceerd door vrijwilligers met free software waar mogelijk.

De software die we gebruiken is beschikbaar op: mir.indymedia.de
een alternatief is te vinden op: active.org.au/doc

Dank aan indymedia.de en mir-coders voor het creëren en delen van mir!

Contact:
info @ indymedia.nl
MIND CONTROL
Greg Szymanski - 26.02.2007 20:28

Plannen om van nu af aan, iedere baby, die in de Verenigde Staten geboren wordt, van een micro-chip te voorzien, en Europa is hard onderweg om hetzelfde te gaan doen. Volgens het voormalige hoofd Gezondheidszorg van Finland, bestaat er technologie die een totalitaire Nieuwe Wereld Orde (“New World Order”)

Vertaling artikel van Greg Szymanski dd 11-5-2006.


Plannen om van nu af aan, iedere baby, die in de Verenigde Staten geboren wordt, van een micro-chip te voorzien, en Europa is hard onderweg om hetzelfde te gaan doen. Volgens het voormalige hoofd Gezondheidszorg van Finland, bestaat er technologie die een totalitaire Nieuwe Wereld Orde (“New World Order”) kan creëren, en bestaan er tevens duistere plannen om deze technologie te gaan gebruiken bij onschuldige burgers. Amerikaanse politici zullen dan gaan zorgen voor een dek- mantel, zodat deze plannen ongestoord uitgevoerd kunnen worden.

11 mei 2006.
Door Greg Szymanski.

Bent u klaar voor het volledig kwijt raken van uw privacy en dat ze zombies maken van de gehele mensheid, inclusief het in bezit nemen van elke gedachte die maar in uw hoofd opkomt?

Bent u voorbereid om te leven in een wereld, waar iedere nieuw geboren baby van een micro-chip is voorzien? En bent u tenslotte klaar, voor het gegeven, dat elke stap die u zet, wordt gevolgd en opgenomen om uiteindelijk te worden vastge- gelegd in Big Brother’s data bank?

Ondanks dat dit scenario onmogelijk lijkt, zijn de plannen om, zodra de Nieuwe Wereld Orde de huidige periode van breed uitgesponnen geweld heeft beëindigd, elke stap en gedachte van de Amerikanse bevolking te controleren, in een ver gevorderd stadium, en op dit moment is er een fase aan de gang, waarin men bezig het land(Amerika) in hun bezit te krijgen.

En aangezien er door de medeplichtige Amerikaanse media hier zeer weinig over is geschreven, moeten Amerikanen het doen met een verhaal uit de, in het Fins geschreven, krant “Spekula”, waarin kond wordt gedaan aan de Amerikanen, hoe dicht ze zijn genaderd bij een totalitaire Nieuwe Wereld Orde.

Volgens het Finse artikel, verspreid onder artsen en studenten die medicijnen studeren, begint de tijd op te raken om de richting te veranderen - en daarmee de veiligheid van het mensdom te verze- keren - van het soort medisch-wetenschappelijke onderzoek en hersenspoel-technologie(voortaan afgekort als mc, naar de Engelse term hiervoor, “mind- control”*) bij het leger.

*noot van vertaler

“Op dit moment bestaat de technologie om een totalitaire Nieuwe Wereld Orde te creëren”, zegt doctor Rauni-Leena Luukanen-Kilde, voormalig Hoofd Gezondheidszorg van Finland. “Ten behoeve van hun eigen privacy en militaire interesses, zijn er geheime neurologische communicatie systemen ingezet, om onafhankelijk denken tegen te gaan en om sociale en politieke aktiviteiten in de gaten te houden c.q. te controleren.

Wanneer onze hersenenfunkties d.m.v. radio-gestuurde implantaten en micro-chips, nu al verbond- den blijken te zijn met supercomputers, is het te laat voor protesten. Deze bedreiging kan alleen worden afgewend, door het grote publiek in- en voor te lichten en te scholen, daarbij kan gebruik worden gemaakt van de beschikbare literatuur die er is op het gebied van bio-telemetrie, en door het uitwisselen van informatie op internationale congressen.”

In haar artikel, genaamd “Microchip Implants, Mind Control, and Cybernetics”, beweert dr. Kilde dat de Verenigde Staten (van Amerika) de grote boosdoeners zijn en hoofschuldigen achter het bedekt gebruiken van electronische apparatuur en wapentuig, zegende dat, “de enige reden dat deze technologie een staatsgeheim is gebleven, komt door de wijd verbreidde prestige van het handboek van psychiaters en psychologen, de “Diagnostic Statistical Manual IV”, geproduceerd door de “American Psychiatric Association(APA)” van de Verenigde Staten, en is geprint in 18 talen.

Psychiaters werken voor de Amerikaanse inlichtingen- en veiligheidsdiensten, en nemen zonder twijfel deel aan het schrijven en bijwerken van dit handboek. Door sommige uitwerkingen en effect- en, die optreden bij slachtoffers(die ongevraagd als doelwit zijn uitgekozen voor mc-experiment- en*), als symptomen van paranoďd schizofreen te beschouwen, wordt deze, “bijbel” voor psychiaters, gebruikt om de geheime ontwikkelingen van mc-technologiëen te verhullen (“cover- up)”.

*Toevoeging tussen haakjes van vertaler.

Dr. Kilde voegt er aan toe dat de media haar mondje dicht heeft gehouden over de waarheid en doeleinden m.b.t het micro-chip gebeuren, daarmee zeggende, dat de perfecte cyber-soldaat kan worden uitgerust met geavanceerde apparatuur en wapentuig, die al sinds de jaren ‘80 door sommige lidstaten van de NAVO worden gebruikt.

Luister naar wat dr. Kilde te zeggen heeft, als ze de duistere achtergrond en het werkelijke karakter blootlegt, die achter de politieke doeleinden zitten van de regering, om via electronische bewapening controle te gaan uitoefenen:
“deze geheime technologie wordt, zonder dat de burgerbevolking en de academische wereld hiervan af weten of op de hoogte zijn gesteld, al sins de jaren ‘80, in sommige NAVO-landen, door militaire krijgsmachten gebruikt. Het is daarom dat zo weinig informatie over dergelijke indringende mc-technieken bekend en verkrijgbaar is in professionele en academische verslagen.

De afdeling van de NSA(“National Security Agency”*), die zich bezig houdt met het vergaren van informatie op het gebied van signalen en verbindingen(“Signal Intelligence group”), kan, door opgewekte potentialen(stroompjes van 5 milliwatt, uitgezonden door de hersenen bij een frequentie van 3,5 Hz.) te decoderen, op afstand informatie van de menselijke hersenen in de gaten houden(monitoren).

*Nationale Veiligheidsdienst, oftewel de Amerikaanse geheime dienst(toevoeging van vertaler).

Gevangenen in zowel Göthenburg, Zweden en Wenen, Oostenrijk, waarmee is geëxperimenteerd, bleken daadwerkelijk hersenletsel te hebben opgelopen. Werkende hersenimplantaten, gebruikelijk gezeteld in rechter temporele frontale lobes, hebben tot gevolg dat er verminderde bloedcirculatie en gebrek aan zuurstof in dat gebied is. Door een gebrek aan zuurstof ervaarde een Fins “proefko- nijn” atrofie* van de hersenen en tussentijdse toevallen van bewusteloosheid.

*versneld afsterven(toevoeging van vertaler).

Mc-technieken kunnen voor politieke doeleinden worden gebruikt. Het doel van “onze hedendaagse hersenspoelers”, is om (groepen)slachtoffers, die hiervan het doelwit zijn, te bewegen dingen te doen, die tegen hun wil of overtuiging indruisen. Zodra mensen zijn verworden tot zombies of robots, kunnen ze worden geprogrammeerd om te moorden en zullen achteraf niets meer kunnen herinneren van hun misdaad. Alarmerende berichten van voorbeelden van dit fenomeen zijn al ge- signaleerd in Amerika.

Deze stille oorlog wordt, door defensie, veiligheids- en inlichtingendiensten, uitgevoerd tegen onwe- tende burgers en soldaten. Sinds 1980 wordt, in het geheim, electronische hersenstimulatie(ESB*) gebruikt, om mensen, die zonder weet te hebben van of bewust zijn van het feit, dat ze tot doelwit zijn verworden, onder controle gehouden. Alle internationale verdragen en overeenkomsten m.b.t. mensenrechten, verbieden handelingen te verrichten bij en/of op mensen, zonder hun daarvan op te hoogte te stellen, zelfs in gevangenissen, laat staan complete burgerbevolkingen.

*”electronic stimulation of the brain”.

Het volgen en in de gaten houden van hersenfunkties(door helicopters en vliegtuigen, satellieten, via geparkeerde busjes, huizen van aangrenzende buren, telefoonmasten, electrische toestellen en apparaten, mobieltjes, t.v. en radio) d.m.v. electro-magnetische velden en stralen, maakt deel uit van de stralingsproblematiek, wat zou moeten worden aangepakt door de democratisch gekozen regeringspartijen.

Bovendien zijn er, naast electronische mc, ook chemische methoden ontwikkelt. Geest-veranderen- de drugs en verschillend ruikende gassen, die de hersenfuncties negatief beďnvloeden, kunnen worden geďnjecteerd in luchtventilatie-systemen of waterleidingen. Bacteriën en virussen zijn in verschillende landen ook op deze manier (uit)getest.

M.b.t de plannen om elke baby van een micro-chip te voorzien, is Amerika al een tijdje bezig, “in het geheim”, die richting op te gaan, zegt dr. Kilde. Ze voegde er aan toe, dat in Zweden, minister- president Olof Palme, in 1973 toestemming gaf om gevangenen van implantaten te voorzien, en dat de voormalig algemeen directeur van de afdeling Data-Inspectie, Jan Freese, toegaf, dat thuiszorg, in het midden van de jaren ‘80, patiënten van implantaten had voorzien. Deze technologie is onthult in het “1972:47 Zweeds Staatsrapport, Statens Officiella Utradninger(SOU)”.

“Mensen kunnen overal worden gevolgd. Hun hersenfuncties kunnen, door supercomputers, op afstand worden gade geslagen, en door de frequenties te veranderen, zelfs worden gemodifi- ceerd”, schreef dr. Kilde. “De verzameling “proefkonijnen” in geheime experimenten, omvatte gevangenen, soldaten, geesteszieken, gehandicapte kinderen, doven en blinden, homosexuelen, alleenstaande vrouwen, ouderen/bejaarden, schoolkinderen en iedere groep mensen, die door de elite groep van experimenteerders als “marginaal”(randgroepering) worden beschouwd. De gepubliceerde experimenten met gevangenen van de Utah Staatsgevangenis, bijvoorbeeld, zijn schokkend om te lezen.

Vandaag de dag worden micro-chips m.b.v. laag-frequente radiogolven, als doelwit gebruikt. Met de hulp van satellieten, kan een geďmplanteerd persoon overal op onze aardkloot worden opgespoord (getraceerd). Een dergelijke techniek werd, volgens dr. Carl Sanders, die de met intelligentie uitgeruste interface van biologische aard(IMI*), welke bij mensen wordt geďnjecteerd, heeft uitgevonden, bij een aantal personen in de Irakeese oorlog getest. (Gedurende de oorlog in Vietnam, werden eerder al soldaten geînjecteerd met de Rambo-chip, deze was zodanig ontworpen, dat ze de adrealine-stroom in de bloedbaan verhoogde.) Met een op afstand bedienbaar monitor-systeem (RMS**), konden de 20-miljard-bit/seconde-supercomputers van de Amerikaanse Veiligheidsdienst (NSA), nu “zien en horen” wat de soldaten meemaken op het slagveld.

* ”intelligence-manned-interface”.
**”remote monitoring system”.

Wanneer een chip van 5 micron(=1/1000ste millimeter & de diameter van een haarlok is ± 50 micron) is geplaatst in de optische oogzenuw, geeft het zenuw-impulsen door aan de hersenen, die de ervaringen omvatten van geur, zicht en stemgeluid van de geďmplanteerde persoon. Wanneer deze eenmaal zijn doorgegeven en opgeslagen in een computer, kunnen deze zenuw-impulsen, via de micro-chip, terug worden geleid(geprojecteerd) naar dezelfde persoon zijn of haar hersenen, zodat degene deze kan herbeleven. Door gebruik te maken van RMS, kan een operator met een computer die op het vaste land is georiënteerd, electro-magnetische boodschappen(geëncodeerd als signalen) verzenden naar het zenuwstelsel, om het gedrag van het doelwit te beďnvloeden. Met RMS kunnen zodoende bij gezonde mensen hallucinaties en stemmen in het hoofd worden opgewekt.

Elke gedachte, reactie, geluids- en visuele ervaring, dat nu kan worden vertaald in gedachten, afbeeldingen en stemmen, veroorzaakt een neurologisch potentiaal met pieken en patronen in de hersenen en de bijbehorende electro-magnetische velden. Daarom kan electro-magnetische stimulering iemand’s hersengolven veranderen en spieractiviteiten beďnvloeden, met als gevolg spierkrampen, die op hun beurt als een marteling worden ervaren.”

Voor meer informatieve artikelen, ga naar  http://www.arcticbeacon.com.

Greg Szymanski Greg heeft ook een eigen dagelijkse show op het “Republic Broadcast Network”. Ga naar  http://www.rbnlive.com.

Greg Szymanski is een onafhankelijk onderzoeksjournalist en zijn artikelen kunnen worden bekeken op  http://www.LewisNews.com. Hij schrijft ook voor “American Free Press” en heeft z’n eigen site  http://www.arcticbeacon.com.

Luister naar mijn live radio-uitzending op maandagavond 20.00(Amerikaanse tijd*) op “LewisNews Radio”, dat 1 januari 2006 weer terug komt.

*”Pacific Standard Time”.

Greg is de eerste donderdag van iedere maand van 21.00-22.00(Amerikaanse tijd) ook regelmatig te vinden op “Rens.com”.

 http://www.whale.to/b/szymanski_h.html.


Door “Mast Sanity/Mast Network”.




Vertaald uit het Engels door Dennie van Belzen.
Utrecht, dd 6-12-2006.

- E-Mail: ton.hoogeboom@student,uvh.nl Website: http://humanrights.volkskrantblog.nl
 

Lees meer over: militarisme natuur, dier en mens vrijheid, repressie & mensenrechten

aanvullingen
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.