Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
bronnen 
? - 01.03.2007 14:55

Hoi jacob,

Interessant wat je vertelt. Wat zijn je bronnen?
grappig 
ivo - 28.02.2007 11:48

Het is volgens mij een grapje van die nazi's. Ik kan mij niet voorstellen dat iemand serieus een persbericht schrijft, waar in in dezelfde tekst wordt gepleit voor tolerantie van andersdenkenden en een verbod op de clubjes van mensen die anders denken dan eerder genoemde andersdenkenden.

Geniaal gewoon.

Heel vermakelijk is ook het doorkliken naar de site van de NA. Vooral dan de passages m.b.t. de smaad zaakne van de ene nazi versus de andere nazi en wie nou tegen pedo's actief is maar wel zelf pedo neigingen heeft dan wel elkaar voor pedo uit maakt of helemaal niets te neuken kan vinden.

Heel vermakelijk moet ik zeggen.

> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.