Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Doorgeslagen? 
Mirko - 05.03.2007 22:43

Ik ben allereerst een groot tegenstander van de ontruiming van het pand en vind het belachelijk dat dit toch is doorgedrukt (zelfs met onmiddelijke sloping tot gevolg...)

Maar als ik de beelden zie die hier staan en die op het nieuws vertoond worden (okay, die zijn wellicht niet zeer objectief, maar wel waargebeurd) bekruipt mij de vraag of deze acties en demonstraties niet enigzins doorgeslagen zijn. Als je ziet dat er willekeurige auto's in de fik worden gestoken, ramen worden ingegooid en de openbare ruimte wordt gemolesteerd, komt dit eerder over als het werk van relschoppers dan een tegenactie ten behoeve van het behoud van het pand.

Zie ik dit verkeerd? Of heiligt het doel de middelen??

E-Mail: universitaireactivisten@gmail.com
Website: http://www.universitaireactivisten.nl
 
Gesloopt? 
Sloopbal - 05.03.2007 22:59

Kort nieuws buitenland

Het kraakpand dat onderwerp was van zware rellen in Kopenhagen is gesloopt. De krakers hadden van het gebouw een cultureel centrum gemaakt. Vorige week werd het ontruimd. Dat leidde tot rellen waarbij 600 mensen werden opgepakt.

 http://www.nos.nl/nos/artikelen/2007/03/art000001C75F681F4A36D5.html


Pardon?
hee gast 
p5 - 07.03.2007 18:16

Rotterdam is dus TOTAAL NIET belangrijk!
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.